SAHRANILI SMO PEPEO DRUGE ŽENE UMESTO MOJE MAJKE: Potresna ispovest ćerke starice koja greškom nije kremirana! (FOTO)

Ćerka pokojnice koja je trebalo da bude kremirana, Miroslava Bulatović, ispričala nam je kakav šok je doživela njihova porodica

  • 4

Nakon što je došlo do neverovatnog propusta u kapeli u Deligradskoj kada su zamenjena tela dve pokojnice i jedna od njih greškom kremirana, istražili smo šta se zapravo dogodilo. 

ZAMENILI TELA DVE ŽENE, PA KREMIRALI POGREŠNU: Detalji užasa koji se desio usred Beograda!

LJ. P. (80) je greškom kremirana, a druga pokojnica koja ima isto ime i prezime, a trebalo je da bude kremirana, biće kremirana narednih dana.

MRTVA TAŠTA VAM JE DUGO BILA U LEDU, PA SE MALO PROMENILA: Boža nije mogao da veruje šta mu pogrebnik priča!

Ćerka pokojnice koja je trebalo da bude kremirana, Miroslava Bulatović, ispričala nam je kakav šok je doživela njihova porodica kada su ih iz JKP "Pogrebne usluge"obavestili da je došlo do zamene i da su oni u utorak organizovali ispraćaj za kremaciju drugoj ženi umesto njenoj majci.

SAČEKAJTE, IZGLEDA DA SU MI POGINULE MAJKA I SESTRA: Najgori trenutak u životu čoveka kojem su greškom kremirali taštu!

- Moju majku su identifikovali zet, odnosno moj muž, koji je živeo sa njom 35 godina i sinovac koji je poznaje čitav život. Želim posebno da naglasim da je pogrebno preduzeće DM Dejanović obavilo svoje usluge na najbolji mogući način i strašno je što su okrivili privatne pogrebnike, a oni ni za šta nisu odgovorni, jer po pravilu identifikaciju vrše članovi porodice, a ne pogrebno preduzeće - kaže Miroslava Bulatović, ćerka preminule LJ. P.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Miroslava Bulatović kaže da nije išla na identifikaciju majke, ali da su joj suprug i brat koji su identifikovali pokojnicu ispričali kako je izgledala, u šta se ona i sama uverila kada je otišla danas da je prepozna.

- Sve kako su mi oni tada ispričali i opisali, bilo je i danas. Moja majka nije imala zube, a druga pokojnica jeste i to je i tada bilo upečatljivo - priča ćerka pokojnice.

Njen suprug i brat, koji su identifikovali preminulu LJ. P. kažu da sada JKP "Pogrebne usluge" okrivljuje njih optužujući ih da nisu dobro identifikovali i ističu da će najverovatnije morati da kupuju ponovo kovčeg i opremu za kremaciju.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ćerka preminule ističe da su oni organizovali ispraćaj za kremaciju u utorak ne sluteći da je došlo do greške. Doživeli su pravi šok kada su ih juče zvali da ih obaveste.

Ona kaže da još uvek ne znaju kada će biti kremacija i objašnjava da neće praviti ponovni ispraćaj jer je to preveliki stres i šok kako za njih, tako i za rodbinu i prijatelje.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Ljudi iz različitih privatnih pogrebnih preduzeća koje smo zatekli ispred kapele objasnili su nam kako se vrši identifikacija, ističući da najbliži članovi porodice identifikuju preminulog.

- Mi vodimo računa o prevozu i organizaciji sahrane, nemamo pristup mrtvačnicama, a još manje imamo prava da identifikujemo pokojnike. Pobogu, kako da identifikujemo kada mi i ne poznajemo te ljude?! - objašnjavaju nam predstavnici privatnih pogrebnih preduzeća izražavajući nezadovoljstvo što njih JKP "Pogrebne usluge" optužuje za ovaj strašan propust.

(Telegraf.rs)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • samo ja

    7. avgust 2015 | 14:18

    Strasno zar ta pravnica Jkp ima zavrsenu skolu i ume da sabere dva plus dva pa znaju i ptice na grani da pokojno lice moze samo porodica da identifikuje a ne privatna agencija boze blagi pa mogla je bolju laz da smisli a ovako je ispala toliko glupa i nepismena da neznam gde je ucila prava.Privatne pogrebne firme vrse zakazivanje sahrana,prevoz od kapele do groblja ,prodaju opreme i organizaciju sahrane a ne i indetifikaciju a samim tim ce te duplo ali duplo sto mozete uvek proveriti proci jeftinije nego da ste otisli u JKP pogrebne usluge ovo nazalost znam iz licnog iskustva

  • Chicha Mrsoje

    7. avgust 2015 | 19:43

    Sta je sa rodbinom zene koja greskom nije kremirana? Ima li ih gde ili je zena bez igde ikoga...tuga...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA