POSLEDNJA VEST: Tomislavu ipak nije odrubljena glava, evo šta se dešava sa njim?!

Prema nezvaničnim informacijama, pregovori za Tomislavovo oslobođenje su u toku, a Egipatska država uključila se u pregovore, koji, kako se na nekoliko nezvaničnih izvora navodi - "imaju velike šanse da budu završeni uspešno"

  • 40

Posle jučerašnjih spekulacija da je hrvatski novinar Tomislav Salopek ubijen, kako je preneo portal  "Newsday247", ipak se ispostavilo da ova drama nije dobila tragičan epilog. I da postoje nade da čovek, za čiji se spas moli ceo Balkan - bude oslobođen.

OVO JE TOMISLAV, ČOVEK KOME ĆE ISLAMSKA DRŽAVA ODRUBITI GLAVU: Evo šta može da ga spase sigurne smrti! (VIDEO)

Niko sa sigurnošću ne može da tvrdi u zvaničnost te informacije, ali se svi, ipak, nadaju da je tako.

Prema nezvaničnim informacijama i spekulisanju, pregovori za Tomislavovo oslobođenje su u toku, a Egipatska država uključila se u pregovore, koji, kako se na nekoliko nezvaničnih izvora navodi - "imaju velike šanse da budu završeni uspešno".

PORODICA OTETOG HRVATA U ŠOKU: Nema dobrih vesti, svi su zabrinuti! (VIDEO)

Foto: Facebook Foto: Facebook

Podsećamo, Tomislav Salopek, Hrvat (31) kojeg su oteli egipatski džihadisti, koji prete da će ga ubiti ukoliko egipatska vlast ne oslobodi zavtorene muslimanke, dugo godina je radio u inostranstvu. Osim Egipta, gde mu je bilo poslednje radno mesto, Tomislav koji je iz Slavonskog Broda, radio je u Iraku, uglavnom u Kurdistanu, a bio je zaposlen i u Češkoj i Libiji.

Fotografija koja je kružila internetom je bila slika Džejms Folija, a ne Tomislava Salopeka. Inače, sam portal, koji je objavio informaciju o navodnom pogubljenju u toku jučerašnjeg dana više sati bio je nedostupan, pa i to budi nadu da je reč samo o senzacionalnoj izmišljotini.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sergej Danilovič

    9. avgust 2015 | 11:50

    To bi nolo super.zelim mu da hitno dodje svojoj porodici.Al mislim da je kolinda zaprijetila ISISU da ce ih etnicki ocistiti ili cak prevesti u katolike .i jbga ovi se prepali.Gledali proslavu Oluje i svatili koja je to sila

  • Mala

    9. avgust 2015 | 10:48

    Daj Boze da je ziv,spasite coveka!

  • brankica

    9. avgust 2015 | 11:29

    Dace Bog pa ce se vratiti svojoj Natsi i deci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA