U JAPANU POČINJE RAT: Pašće krv u najvećoj i najbogatijijoj mafijaškoj bandi na svetu! (VIDEO)

Raskol u najjačoj grupi dovešće do krvavog rata među mafijašima. Uzrok podele je u tome što podgrupe koje posluju u sastavu "Jamaguči gumija" nisu zadovoljne kako grupom upravlja šef jakuza, 73-godišnji "don" Šinobu Cukasa

  • 8

Japanska policija je u velikom strahu usled podele u najozloglašenijoj i najorganizovanijoj kriminalnoj grupi japanskih jakuza "Jamaguči gumi".

ŽENA ČELIČNIH MUDA: Japanka tuži bosa jakuza zbog reketa!

Raskol u najjačoj grupi dovešće do krvavog rata među mafijašima. Uzrok podele je u tome što podgrupe koje posluju u sastavu "Jamaguči gumija" nisu zadovoljne kako grupom upravlja šef jakuza, 73-godišnji "don" Šinobu Cukasa.

O jakuzama se u Japanu prave mitovi, snimaju filmovi, televizijske emisije, veliča njihov stil života i navodno uzvišen kodeks mafijaške časti, koji potiče još iz doba samuraja.

Ono što je poznato jeste da su jakuze "Jamaguči gumija" najbogatija kriminalna organizacija na svetu sa imovinom vrednom čak 80 milijardi dolara.

gaiaonline.com gaiaonline.com

Prema nacionalnoj policijskoj agenciji, "Jamaguči gumi" je odgovoran za više od 40 procenata organizovanog kriminala u zemlji, a tu grupu čini više od 23.000 članova.

Oni su upleteni u bukvalno svaki vid kriminala - trgovinu drogom, prostituciju, zelenaške pozajmice, reketiranje, kocku, pranje novca.

Ukoliko su procene policije tačne, to će izazvati sukobe slične onima iz 1985. godine, kada je tokom raskola bilo oko 300 krvavih obračuna.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Savos

    29. avgust 2015 | 16:27

    Nije istina... Najbogatija mafija na svetu je ruska jer je najjaca i najveca sa pola miliona pripadnika!

  • Homoljac

    29. avgust 2015 | 14:43

    Ne razumem samo zasto ih nisu pohapsili kad vec sve znaju o njima ...

  • BOZA ZEMUNAC

    29. avgust 2015 | 18:02

    POZDRAV ZA JAKUZE.KONICIVA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA