SRBIJOM HARA MUŠKARAC KOJI OBEĆAVA LJUBAV I VILE: Prevarene žene upozoravaju da je sve laž!

- On je cicija i sve što njemu treba je žena koja će da rinta i bude sluga, a on da uživa - piše u ovoj nesvakidašnjoj peticiji

  • 52

Nedavno je na sajtu peticije24.com osvanula nesvakidašnja peticija u kojoj se skupljaju potpisi protiv izvesnog S. J.

On se prema rečima potpisnica, predstavlja kao imućni povratnik iz Švajcarske, a u stvari je, pišu dalje, prevarant, koji je obmanuo mnoge žene obećavajući im ljubav, kule i gradove od kojih naposletku ne bude ništa.

Kreatorka peticije je navela da ovim zapravo želi da pomogne svim ženama da ne nasedaju na prevaru i na laž gospodina koji im obećava ljubav, bezbednost i vile, jer je kako navodi - sve laž!

- On je cicija i sve što njemu treba je žena koja će da rinta i bude sluga, a on da uživa - piše u peticiji.

Ispod teksta u komentarima mogu se videti žene koje pišu da su prevarene i da tom čoveku ne treba verovati.

Ceo tekst prenosimo vam u celosti:

Printskrin: peticije24.com Printskrin: peticije24.com

"Drage dame ovim putem hoću da pomognemo svim ženama da ne nasedaju na prevaru i laž.

Naime, radi se o čoveku koji obmanjuje žene a tome mora doći kraj! Ako dođete u kontakt sa osobom koja vam obećava sve (ljubav,bezbednost,vile, kule i ne znam šta sve) obratite pažnju na to da ste sledeća žrtva jer od svega toga nema ništa. On je cicija i sve što njemu treba je žena koja će da rinta i bude sluga a on da uživa!

Čuvajte se dame molim vas da ne bude kasno! Ne javljajte se nikako na ponude lažovu i prevarantu! S. J. je čovek koji ne zna za ljubav i nikada nećete osetiti zaštitu pored njega!

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Nadam se da ću ovim putem uspeti da zaštitim koliko toliko ženski rod da ne propadaju, jer takav čovek ne zaslužuje ništa, a za kratak period ženio se 10 puta.

Pozdrav drage dame i sve najbolje!"

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs/ Izvor: peticije24.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xy

    31. avgust 2015 | 18:54

    Zar je moguće da sve ove žene misle da ima hleba bez motike. I inače velika većina žena se udaje za novac i imanje a ne za osobu.Zato su nam sela pušta jer žene neće za seljake.Samo misle o lagodnim životu,ne raditi ništa, a živeti dobro .Zato i nasedaju na priče ovakvih prevaranta.I nije mi zao.

  • Suza

    31. avgust 2015 | 18:30

    To je odlika zena koje cim cuju da je neko u inostranstvu, cim im obeca lagodan zivot, lepe se za njega ko muve na lepak. Drage dame, ili ste gramzive ili lakoverne? Pre bih rekla ovo prvo, jer da nije tako, mogle biste i ovde da nadjete divne muskarce, koji mogu da vam pruze ljubav, mada ne tako " darezljivu" sto se tice materijalnih stvari. Ali ne, vi mislite da je sve u parama, zato ste i nasele i verujte, ni jedne mi nije zao.

  • Marko

    31. avgust 2015 | 18:34

    Ne opravdavam tog coveka, ali vi zene naivne padate na te gluposti ? Same ste krive. Cim se spomenu vile, kule, dobra kola, pare, zivot u izobilju, odmah trcite glavom bez obzira. Zao mi je sto ste tako prosle, ali same ste krive.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA