OVO JE DOKAZ DA SE UPORNOST ISPLATI: Francuz posle 34 godine pronašao svoju ljubav iz SFRJ! (FOTO)

Devojka koju je Francuz upoznao davne 1981.godine je ostavila toliko jak utisak na njega da nije mogao da je zaboravi ni posle više od tri decenije

  • 3

Uporni Francuz Džin Filipe (51) 34 godine je tražio svoju davno izgubljenu ljubav na ostrvu Zlarina, a danas mu je iz Hrvatske stigla divna vest - pronađena je žena.

POZNAJETE LI OVE LJUDE? Francuz traži devojku koju je upoznao u SFRJ pre 34 godine! (FOTO)

Fatalnu Veru je turista iz Francuske upoznao još davne 1981. godine, a devojka je ostavila toliko jak utisak da ju je Francuz pokušavao pronaći i posle 34 godina. Iako se u međuvremenu oženio i osnovao porodicu.

U akciji pronalaženja Vere uključila se i Turistička zajednica Zlarina.

- Evo jedan nesvakidašnji upit. Gospodin iz Francuske već dugi niz godina traži ovu osobu koju je upoznao leta 1981. na Zlarinu. Kaže da zbog jezika, udaljenosti i istorijskih događaja nikad u tome nije uspeo... Možda mu mi možemo pomoći?! Šta Vi mislite? Poznajete li je? - napisali su na svojoj Fejsbuk stranici i priložili stare fotografije.

Foto: Facebook/Turistička Zajednica Zlarin Foto: Facebook/Turistička Zajednica Zlarin

Time su odmah podstaknuli ljude da krenu u akciju. Potraga nije dugo trajala, nekoliko sati posle na stranici je osvanuo sledeći status:

- I tako je naša "Ljubavna potraga" ili samo "Potraga za starom prijateljicom" uspešno završena! Gospodin Džin Felipe se svima koji su učestvovali zahvaljuje na pomoći! Sad ćemo im dati malo mira i tišine da nadoknadu izgubljeno vreme, a možda nam se još i jave s nekin zanimljivostima (kad sami budu hteli)...

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs / Izvor: jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cetnik-Srbin ali iz RS-a

    3. septembar 2015 | 23:42

    i jeli je nasao...jel se zna

  • HR

    4. septembar 2015 | 17:51

    Evo gospođa je u blaženom stanju,po ljeti ce bit u Hrvatskoj a po zimi u Parizu!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA