Otac udavljenog dečaka čija je fotografija ŠOKIRALA SVET vraća se u Siriju sa kovčezima cele porodice! (FOTO)

Abdulah Kurdi stigao je u turski pogranični grad Suruc sa kovčezima svoja dva sina i supruge, koji su se udavili pokušavajući da stignu u Evropu

  • 7

Otac utopljenog trogodišnjeg sirijskog dečaka Ajlana Kurdija, čije je beživotno telo pronađeno na plaži u poznatom turskom letovalištu Bodrum, vratio se danas u rodni grad Kobane da sahrani svoju porodicu, javio agencija AFP.

DA TI SRCE PUKNE: Dušo mala, ovako je trebalo da spavaš... (FOTO)

MRTAV JE JER JE HTEO BOLJI ŽIVOT U EVROPI: Britanski političar šokirao svet komentarom o sirijskom dečaku koji se udavio!

Abdulah Kurdi stigao je u turski pogranični grad Suruc sa kovčezima njegova dva sina i supruge koji su se udavili, pokušavajući da stignu u Evropu i uputio se ka sirijskom gradu Kobane sa članovima porodice i turskim snagama bezbednosti.

ZAPLAKAĆETE NAKON OVIH SLIKA: Potresne fotografije zapalile društvene mreže nakon smrti sirijskog dečaka (3)!

Fotografija utopljenog sirijskog dečaka koji je pronađen na plaži u Bodrumu nakon što su se prevrnula dva čamca sa izbeglicama, uzdrmala je Evropu u kojoj raste napetost pred naletom desetina hiljada izbeglica i migranata.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Slika malog dečaka kako nepomično leži na obali jedne od vodećih turističkih destinacija u Turskoj, u crvenoj majici i plavim pantalonicama, s licem u pesku, probudila je emocije, ali i gnev zbog ljudske cene aktuelne krize i, kako mnogi smatraju, nedovoljne aktivnosti evropskih lidera u izlaženju na kraj sa njom.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alex Novi Sad

    4. septembar 2015 | 23:27

    Hocu samo nesto da kazem BOZE UCINI NESTO, SPASI DECU NEDUZNU OD AVETI LJUDSKE......

  • Tuga

    4. septembar 2015 | 17:34

    Strasno...!!! Kad sam video sliku muka me je uhvatila... Ovim ljudima treba pomoci pod hitno!!!

  • Scooby-Doo

    4. septembar 2015 | 12:32

    Užas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA