≫ 

MOJA DEVOJKA JE ROĐENA KAO MUŠKO: Ispovest Beograđanina kojeg je uništila žena njegovog života

- Ona je bila ženstvena, lepa, imala je prijatan glas, ali ne i mišiće, umela je da zaplače za svaku sitnicu, obožavala je plišane životinje... Ako to nije žena od glave do pete, ne znam šta jeste - priča Ivan K.

  • 35

Ljubav je sve, samo nije jednostavna "stvar". No, da nekada može da zakomplikuje život "do koske" najbolje pokazuje primer Beograđanina Ivana K. (32), koji je sa nama podelio svoju neobičnu priču.

U jednom trenutku, ovaj mladić je saznao da žena s kojom je u vezi nije oduvek bila - žena!

NAJSEKSI SRPSKA TRANSSEKSUALKA: Kako sam promenila pol i osvojila titulu mis Balkana! (FOTO)

Ako mislite da to vama nikada ne bi moglo da se dogodi - onda pre svega nemate pojma kako transseksualci mogu da izgledaju; da se ponašaju; koliko efikasno mogu da učine da se zaljubite u njih, čak i kad ste otelotvorenje muškosti. 

U ŠOKU: Mislio je da ima seks sa ženom, a onda je shvatio da je spavao s TRANSVESTITOM!

O ovoj temi, Beograđanin Ivan K. (32) mogao bi da napiše knjigu, što će verovatno i uraditi jednog dana. Za sada se ograničio na to da za "Telegraf" otkrije kakav je osećaj saznati da je žena vašeg života nekad bila muškarac.

OVA SEKSI NEMICA KRIJE JEDNU TAJNU: Dobro je osmotrite, primećujete li nešto čudno? (VIDEO)

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

- Kao i za sve stvari koje svi gledamo samo na filmu, mislio sam da je nemoguće da jednog dana naletim na ženu koja će mi jednog dana reći "E, znaš kako....". I kao i svi muškarci, nikada se nisam radovao rečenici "Moramo da razgovaramo".  Međutim, "nikad ne reci nikad" je jedan vrlo mudar savet i ja sam to shvatio na teži način - započinje svoju ljubavnu priču ovaj mladić.

Kako kaže za "Telegraf", svi koji misle da nekome nešto piše na čelu - ili ostatku tela - moraju pod hitno da zaborave na ideju da ovakve stvari mogu da preduprede. Jedan izlazak u grad, kao svaki drugi, može zauvek da vam promeni život, a da toga u tom trenutku ne budete ni svesni.

PROMENIO POL: Momak postao najlepša seks-bomba ikada! (FOTO)

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

- Sa prijateljima sam otišao u noćni klub i sve je počelo kao i bezbroj naših prethodnih noćnih provoda. Primetio sam devojku koja je đuskala sa drugaricom i prišao joj da je pitam kako se zove. Toliko je bila lepa da sam podrazumevao da će me odbiti, pa se nisam ni trudio da smišljam originalan "start" - plašio sam se da bih samo ispao smešan. Na moje iznenađenje, ne samo da mi se predstavila, nego me je i pitala šta pijem. S obzirom da naše devojke nemaju običaj da prilaze prve muškarcima, ovo mi je bilo malo čudno, ali pretpostavljam da sam tada bio previše srećan da bi mi to bilo sumnjivo - priča Ivan.

"Jedna stvar je vodila drugoj" i Ivan je uskoro bio u srećnoj vezi sa devojkom koju je upoznao u gradu, pričajući svima okolo da nije istina da je nemoguće smuvati super devojku "u izlasku".

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

- Super smo se provodili, družili sa mojim i njenim društvom i posle više neuspelih veza bio sam ubeđen da sam konačno našao ženu svog života. Jedne večeri me je uplakana dočekala s posla, jer je imala smrtni slučaj u porodici. Ono što nisam znao je da to nije jedini razlog njenih suza. Ispostavilo se da će se na sahrani pojaviti cela njena rodbina, a kako sam se i ja tamo podrazumevao, shvatila je da ću tada saznati ono što nisam do sad: da je njoj po rođenju dato ime koje je imalo jedno "a" manje - priseća se Ivan i nastavlja:

Da li verujete da je ova seksi manekenka nekada bila dečak? (VIDEO)

Kada sam savladao prvi šok, mada je to slaba reč za ono kako sam se osećao kad mi je rekla da se "oduvek osećala kao žena, ali da je do pre nekoliko godina bila zarobljena u telu muškarca", osim pitanja "zašto ja", prenerazila me je druga pomisao: da li ovo znači da sam ja sada homoseksualac?

Ivan kaže da je tu noć doslovno pobegao iz stana svoje devojke - šta god da je ona nekad bila - i otišao kod najboljeg prijatelja.

- Kao tinejdžeri smo otišli na net i počeli da guglamo odgovor na ovo pitanje. Ono što smo našli jeste da nije bitno šta je neko bio ranije, nego šta je sada i da je muškarac gej samo ako spava sa muškarcem koji je nekad bio žena, ali ne i obrnuto. I zaista, ona je bila ženstvena, lepa, imala je prijatan glas, ali ne i mišiće, umela je da zaplače za svaku sitnicu, obožavala je plišane životinje, bila u stanju da dane i nedelje provede u šopingu, bila opterećena time da li joj je pukao nokat ili joj se isprljala omiljena haljina... Ako to nije žena od glave do pete, ne znam šta jeste - zaključuje Ivan.

MAJOR HELENA: Trans osobe konačno ustaju za svoja prava! (VIDEO)

Ipak, uprkos tome što je shvatio da je to što je njegova izabranica rođena kao muško bila greška prirode, a ne njegova, ovaj par se razišao, ali iz drugog razloga.

Foto-ilustracija: Foter/omnia_mutantur Foto-ilustracija: Foter/omnia_mutantur

- Nisam mogao da joj oprostim to što je krila tako važnu stvar od mene. Iako sam se posle nekog vremena složio sa njenim stavom da ona jeste pravo žensko, imao sam pravo da sam odlučim da li želim da budem s njom ili ne. Uskratila mi je najintimnije ljudsko pravo, podrazumevajući da je to dobro za mene. Što je najgore od svega, želeo sam da probam da nastavim vezu s njom, ali osećaj nepoverenja me je proganjao - napominje Ivan, koji ističe da je najveća posledica toga što je doživeo, to što sad svaku ženu u gradu zagleda pitajući se da li je tako rođena ili je naknadno svatila da joj je "mesto" u drugom telu i strah da će od njega svaka naredna devojka kriti neku "krupnu stvar".

Prema njegovim rečima, celu stvar nije olakšala ni činjenica da niko u njegovom okruženju nikada ne bi prihvatio Ivanovu devojku kada bi saznao da je rođena kao muškarac.

- Da bih izbegao to, sigurno je da bih se i ja trudio da sakrijem istinu, a onda bih i sam bio kriv za život u laži - iskren je ovaj mladić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suza

    20. septembar 2015 | 08:49

    Zasto ga je unistila? Voleo je onakvu kakva jeste. Njena je nesreca sto je bila zarobljena u pogresnom telu. Trebalo bi doticni gospodin da odgleda neki dok. film, koji ce mu pokazati kroz kakve torture prolaze oni koji zele da isprave gresku prirode. To sto on prvo na internetu postavlja pitanje, da li je gej, to samo govori koliko je nesiguran. Sama cinjenica da ga zanima sta misli okolina, prijatelji, dovodi do jos vece nesigurnosti. Covece, kada volis nekoga, volis ga onakvog kakav jeste. Zapitaj se da li ti nju zasluzujes? Mozda bi zeleo neku koja je u rijalitiju, ima seks pred kamerama, ide s kolena na koleno ko narodna pesma...ili nju, koja samo pokusava da zivi onako kako se oseca.

  • momazver

    20. septembar 2015 | 08:36

    Sinko šta da ti kažem. Dok nisi saznao bilo ti lepo,a onda....Očekuješ li ti ZAISTA da će ti tvoja buduća devojka reći TAČAN broj osoba sa kojima je,gde i zašto spavala?Kada to na /ne/sreću saznaš,ostavićeš je i rešiti SVOJ problem?! Nećeš jer ga nosiš u svojoj glavi - glavi.

  • Sandra

    20. septembar 2015 | 07:51

    Da si prihvatio istinu i odlucio se na zivot u paru bez obzira sta ce reci komsiluk tada ne bi ziveo u lazi vec u ljubavi.Ovako tugujes i licemerno objasnjavas da ti je najteze bilo jer ti ona nista nije rekla sto te je mozda napravilo homoseksualcem. Patetika

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA