NAJEŽIĆETE SE I ZAPLAKAĆETE: Ova beba je napunila godinu dana, a LEKARI SU REKLI MAJCI DA JE NE RAĐA! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Mali Džekson Strong postao je miljenik velikog broja ljudi: ne samo da se uspešno bori sa bolešću, već je svoj prvi rođendan proslavio na nogama

  • 14

Britani (27)  i Brendon (30) Buel sa Floride imaju bebu koja ima redak oblik oštećenja mozga po imenu Mikrohidranencefali. Smatra se da godišnje u Americi jedna od 5.000 beba ima ovaj poremećaj. Mnoge od njih umru posle prvog rođendana.

Ali ovaj dečak je učinio čudo, i pobedio loše prognoze doktora. Mali Džekson Strong, kako ga sada zovu, postao je miljenik velikog broja ljudi. Ne samo da se uspešno bori sa bolešću, već je i svoj prvi rođendan proslavio na nogama. 

U 17. nedelji trudnoće, tokom ultrazvuka saznali su da sa bebom nije nešto u redu, nakon čega su rezultati analiza pokazali da verovatno neće preživeti. Britani i njen muž danima su bili utučeni. Doktori su naveli nekoliko  vrsta poremećaja na osnovu rezultata. 

Njihova velika hrabrost i odluka majke da uprkos riziku rodi dečaka je zaista potresna. Dečak ne samo da je živ, već je i nasmejan i polako uči da hoda.

Njegova inspirativna priča osvojila je mnoge širom Amerike, skoro 90.000 prati njegovu stranicu na Fejsbuku, a 18.000 ljudi deli njegovu priču.

Pogledajte i kako mali Džekson uči da hoda:

(Telegraf.rs/ Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Prelepa slika mi smo najbolji narod na celome svetu

    28. septembar 2015 | 11:49

    Bog neka mu dodeli zdravlje i srecu u dugom zivotu

  • Srbin

    27. septembar 2015 | 18:32

    Da li ste vi svesni koliko ce to dete patiti kad poraste????

  • marxica

    27. septembar 2015 | 11:58

    po meni,bolje da ga nije ni rodila....jadno dete samo ce da se muci kroz zivot zbog svog nedostatka kasnije,a mogla je da ga spsi muke,tuzno ali nazalost istinito.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA