IMALI STE UDES NA PUTU? Evo šta treba da uradite, a da prođete što jeftinije!

Za samo 2.000 dinara godišnje putujte spokojno kroz Srbiju i celu kontinentalnu Evropu, evo i kako

  • 1

Rizik da vam se pokvare kola na putu je veliki, a troškovi šlepovanja i popravke još veći. Ne dozvolite da na putovanje krenete nespremni, već mislite na vreme, postanite član Auto moto saveza Srbije, ostvarite brojne privilegije i uštedite novac.

Iskoristite pogodnost i novim i jednostavnim načinom aktivacije Super članske kartice postanite naš član i za samo 2.000 dinara godišnje putujte spokojno kroz Srbiju i celu kontinentalnu Evropu. U slučaju da vaša vožnja krene po zlu, pozivom Operativnog centra AMSS na broj 1987 proći ćete mnogo jeftinije ili potpuno besplatno!

Obezbedićete četiri puta godišnje mogućnost besplatne popravke kvara ili šlepovanje vozila na udaljenosti i do 140 kilometara dok vozite u Srbiji, dok je u slučaju saobraćajne nesreće broj kilometara neograničen, kako u zemlji, tako i u inostranstvu. AMSS svojim članovima koji putuju kroz Evropu u slučaju peha, saobraćajne nezgode, garantuje refundaciju troškova hotelskog smeštaja i prevoza i kredit za popravku, šlepovanje vozila ili prevoz porodice po garanciji.

Foto: Promo Foto: Promo

I to nije sve! Kao član Auto moto saveza Srbije dobićete i 20 odsto popusta na šlepovanje pri isteku kilometara predviđenih paketom, neograničen broj pravnih saveta iz oblasti saobraćaja, kao i značajne popuste u okviru sistema "Show your card".

Da biste u potpunosti bili bezbrižni na putu, ne zaboravite da pre svakog polaska obavezno svratite u AMSS centar, pregledate tehničku ispravnog svog vozila, uzmete međunarodna dokumenta i za sve što vam je potrebno u zemlji i Evropi pozovete Operativni centar AMSS na broj telefona 1987, koji je tu za vas 24 sata dnevno.

Od sada možete postati član Auto moto saveza Srbije na još brži i lakši način. Samo za vas, usavršili smo svoje usluge i omogućili vam da veoma jednostavno, za samo 2.000 dinara godišnje, postanete vlasnik Super članske kartice na svakom prodajnom mestu Moj kiosk.

Super članski paket čeka vas na više od 1.200 kioska širom Srbije. Za više informacija posetite sajt www.amss.org.rs.

Auto moto savez Srbije vam želi srećan put!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    30. septembar 2015 | 07:31

    Kako da ne, a meni kad se desio kvar u inostranstvu nisu hteli ni da mi kazu gde ima servis koji bi to mogao resiti, a kamo li da dobijem to besplatno. U besplatne popravke se podrazumeva ako ti spadne kabel od bobine ili klema sa akumulatora.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA