Ovaj čovek nema zadnjicu, a ovom slikom je to i dokazao! (UZNEMIRUJUĆI FOTO) (VIDEO)

Muškarac bez zadnjice je oženjen i njegovoj ženi ovo uopšte ne smeta

  • 2
Foto: Reddit/TBoneTheOriginal

Foto: Reddit/TBoneTheOriginal

 

Čovek koji je imao vrlo neprijatnu bolest i pritom bukvalno izgubio čitavu zadnjicu, odlučio je da podeli priču o svom životu bez ovog dela tela.

 

Lekar ručno istiskivao devojci SILIKON IZ ZADNJICE. Pogledajte šta joj je iscurelo! (VIDEO)

 

Korisnik Redita sa nadimkom TBoneTheOriginal objavio je priču o svojoj "nenormalnosti" koja je bila prouzrokovana teškim cistama. Ovo stanje su izazvale bolne ciste koje su se nalazile na dnu trtične kosti, što je opasno kada postanu inficirane i pune gnoja.

 

- Imao sam više operacija i umesto uobičajene procedure koja podrazumeva zaceljivanje rane, imao sam i plastičnu operaciju kojom su morali da je zatvore jer je bila toliko loša i strašna - rekao je.

 

- One nastavljaju da se vraćaju, tako da će verovatno biti sve gore kako budem stariji - dodao je.

 

Na slikama koje je objavio vidi se on dok se ogleda u ogledalu okrenut leđima, a na dnu njegovih leđa mogu se primetiti rupica i ožiljak.

 

 

- Moj analni otvor izgleda isto kao i svaki drugi. Rana je samo vrlo blizu njega. Vršim nuždu kao i svako drugi, samo moram da budem oprezan kada se brišem. Rana je još uvek malo otvorena i nalazi se pored analnog otvora. Moram da budem oprezan kako pri brisanju fekalije ne bi završile u mojoj rani. To mi, naravno, nije teško, s obzirom na to da radim istu stvar već osam godina - napisao je.

 

On je oženjen i ovakvi problemi nisu uticali na njegov ljubavni život. Mnogi korisnici ove društvene mreže su otvorili dušu kada su videli njegove fotografije, pa su podelili i neka svoja iskustva.

 

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

 

(Telegraf.rs/ Izvor:mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko iz mase...

    9. oktobar 2015 | 02:56

    Ma, neka je ziv i zdrav! Hvala Bogu da nece smetati zeni! Pa, nije kraj sveta sto ima zdravstveni problem, najvaznije je da je on dobro sada... Samo, ne razumem Amerikance... Odakle im sve te silne infektivne ciste??? Kako dopuste da se to do te mere zagnoji, da iz nje izlazi 5 kg gnoja!?? Nisu sve ciste povratne, kako ne idu kod lekara na vreme ili da sami uzmu pa da iscede taj gnoj dok je jos u pocetku.. Ja razumem da mnogi prvo pomisle na drugi neki zdravstveni problem pa nece da cede bubuljice i ciste za svaki slucaj jer nisu sigurni sta je i da li sme da se dira uopste, ali.... Ovoliko cekati, aman!!! You Tube je pun ovakvih snimaka.. Strasno!

  • Aleksandra

    9. oktobar 2015 | 08:04

    Zašto ne stavi flaster na tu ranu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA