Član ŠARIĆEVE GRUPE osuđen na 11 godina ZATVORA!

Mihajlu Đokoviću se sudilo odvojeno od Šarićeve grupe koja je letos prvostepeno osuđena, jer je tek u maju ove godine ekstradiran iz Italije

  • 1

Specijalni sud u Beogradu izrekao je danas presudu Mihajlu Đokoviću, saradniku Darka Šarića koji je optužen da je iz Argentine u Zapadnu Evropu prošvercovao 1,825 tona kokaina.

PREDAO SE ŠARIĆEV SARADNIK: Nisam kriv, ja sam turistički radnik!

Sud je Đokovića proglasio krivim i osudio ga na 11 godina zatvora. Do početka odsluženja zatvorske kazne Đoković će se se preseliti u kućni pritvor uz elektronski nadzor.

ŠARIĆU UGROŽEN ŽIVOT? Policija pojačala obezbeđenje

Sudija Siniša Petrović naglasio je da će Đoković u slučaju kršenja zabrane izlaska iz svoje kuće biti vraćen u državni pritvor.

Foto-ilustracija: Profimedia,  Marko Todorović Foto-ilustracija: Profimedia, Marko Todorović

UHAPŠEN DARKO TOŠIĆ U AMSTERDAMU: Konačno pao bliski Šarićev saradnik!

Đokoviću se sudilo odvojeno od Šarićeve grupe koja je letos prvostepeno osuđena, jer je tek u maju ove godine ekstradiran iz Italije u kojoj se prvobitno vodio postupak protiv njega, takođe zbog šverca kokaina.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Na današnju presudu Tužilaštvo za organizovani kriminal i Đoković imaju pravo žalbe Apelacionom sudu.

Cela optužnica protiv više od 20 pripadnika Šarićeve grupe odnosi se na krijumčarenje ukupno 5.7 tona droge, pored Agrentine i iz Brazila i Urugvaja.

Specijalni sud je 13. jula Darka Šarića prvostepeno osudio na 20 godina zatvora kao organizatora šverca ukupno 5,7 tona kokaina iz Latinske Amerike u Zapadnu Evropu.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA