UPAD POLICIJE I FILMSKO HAPŠENJE U BEOGRADU: Pogledajte šta su sve pronašli u ovom koferu! (FOTO) (VIDEO)

Policija je u stanu koji koristi R. S. pronašla 21 paket marihuane težine 4,5 kilograma, pištolj sa okvirom i pet komada municije, aparat za vakuumiranje i više kesa za pakovanje opojne droge

  • 2

Policija je uhapsila dve osobe, R. S. (29) i A. T. (19) zbog postojanja osnovane sumnje da su neovlašćeno proizvodile i stavljale u promet opojne droge. Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

POLICAJCI SU UPALI NIŠLIJI U KUĆU: A onda su se ŠLOGIRALI kad su videli sve ovo RAZBACANO po sobama (FOTO) (VIDEO)

Printskrin: MUP Srbije Printskrin: MUP Srbije

Pretresom stana u Beogradu, koji koristi osumnjičeni R. S, a kome se na teret stavlja  nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, policija je pronašla 21 paket marihuane težine 4,5 kilograma, pištolj sa okvirom i pet komada municije, aparat za vakumiranje i više kesa za pakovanje opojne droge.

VELIKA AKCIJA POLICIJE U BARAJEVU: Zaplenjeno 42 kilograma marihuane! (FOTO)

Printskrin: MUP Srbije Printskrin: MUP Srbije

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) saopštilo je da postoji sumnja da je R. S. duže vreme kupovao veću količinu marihuane, da bi je u manjim količinama preprodavao.

Takođe, u stanu koji koristi A. T, policija je pronašla oko 150 tableta opojne droge MDMA i manju količinu amfetamina i marihuane.

Pogledajte video:

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf. rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemirkov

    29. oktobar 2015 | 19:17

    Podelite narodu Podelite narodu

  • Neko iz mase...

    29. oktobar 2015 | 19:04

    Klincima je do brze i velike zarade, ali san pun straha... Bolje da su izdali stan nekim stanarima, spavali bi mirno i ziveli posteno i srecno do kraja zivota. Ovako se unistise!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA