OVO JE NAJROMANTIČNIJI SRBIN NA SVETU: Pogledajte šta je uradio na sceni Narodnog pozorišta u Nišu! (FOTO)

Nišlija Nikola Tomić zaprosio je na sceni svoju devojku Danijelu koja je, iznenađena i uzbuđena, dala potvrdan odgovor i time dobila veliki aplauz publike

  • 0

Na sceni Narodnog pozorišta u Nišu desilo se nešto nesvakidašnje prilikom predstave "Gospođa Ministarka". Umesto velike žalosti čuvene Živke iz Nušićeve komedije zbog ostavke njenog muža, završetak predstave obeležila je prosidba.

DUŠO, UDAJ SE ZA MENE: Prosidba kod vodopada u Jajcu rasplakala prolaznike! (VIDEO)

Nišlija Nikola Tomić zaprosio je svoju devojku Danijelu koja je, iznenađena i uzbuđena, dala potvrdan odgovor i time dobila veliki aplauz publike.

Niko od prisutnih u prepunoj sali nije ni slutio šta će se dogoditi kada je jedan od protagonista Dragoslav Savić pročitao ime Nikole Tomića rekavši da je dobitnik nagradne igre koja je navodno bila organizovana pre predstave.

Foto: novinarionline.com Foto: novinarionline.com

Nikola, pomalo zbunjen, ali uz podršku svih glumaca, pozvao je devojku da mu se pridruži na sceni uz reči da je voli najviše na svetu. Kada je već postalo jasno o čemu se radi, publika je ovaj gest pozdravila gromoglasnim aplauzom. Aplauz je bio toliko jak da je Nikola morao da ponovi pitanje, a Danijela svoj odgovor.

Mladi Nišlija rekao da je oduvek želeo da devojku zaprosi na originalan način, pa je odlučio da to uradi posle omiljene predstave.

(Telegraf.rs/Izvor: Novinarionline.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA