LOMIĆEMO NOGE DŽIHADISTIMA: MAFIJA se uključuje u rat protiv ISIS-a! (VIDEO)

Mafija brine da njihovi prijatelji i porodice budu zaštićeni od ekstremista i terorista, a posebno od "brutalne organizacije koja sebe naziva Islamska država", tvrdi sin mafijaškog bosa

  • 25

Sin mafijaškog bosa Džona Gambina izjavio je da bi mafija mogla da zaštiti delove Njujorka od Islamske države i da joj rastuća pretnja od globalnog terorizma daje šansu da "pokaže svoju dobru stranu".

OBARANJE RUSKOG AVIONA - Preokret: Turski premijer priznao da je naredio obaranje letelice! (VIDEO)

- Federalcima bi bilo drago da tamo neko polomi džihadistima noge. Ovi ljudi su kao hodajuće mašine. Islamska država im ispira mozak preko Interneta - istakao je.

Federalni istražni biro (FBI) i policija su ograničeni u onome što rade, često reaguju sa zakašnjenjem, nemaju širu sliku o tome šta se dešava zbog "manjka inteligencije", rekao je Ðovani Gambino u intervjuu za jednu holandsku radio stanicu, preneo je "Dejli mejl".

"SRBIJO, SPALIĆE TE PLAMENI RATA!": Islamska država nam preti, kažu da smo deo "ĐAVOLJE KOALICIJE"! (VIDEO)

Foto: Profimedia/Alamy Foto: Profimedia/Alamy

- Mafija i njeni saveznici su povezani sa naseljima na smislen način. U onim delovima Njujorka gde je uticaj Sicilije snažan, uljezi iz Islamske države ne bi mogli da se nastane - kazao je Gambino.

On je dodao da se mafija brine da njihovi prijatelji i porodice budu zaštićeni od ekstremista i terorista, a posebno "brutalne organizacije koja sebe naziva Islamska država".

Gambino veruje da bi holivudske zvezde, kao što su Al Paćino i Robert De Niro, morali da budu više angažovani u javnosti protiv Islamske države.

Foto: Profimedia/Corbis Crush Foto: Profimedia/Corbis Crush

Inače, on je odrastao u Toreti, sicilijanskom planinskom području koje gleda na Palermo. Ističe da se ID boji sicilijanske mafije i da je to jedan od glavnih razloga zašto nikada nije pokušala da organizuje svoju ćeliju na Siciliji.

Ovo italijansko ostrvo nikada nije doživelo nijedan teroristički napad i Gambino smatra da mafija može Njujorku da ponudi zaštitu od džihadista, čime bi se na mafiju bacilo novo svetlo.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Tanjug/ Izvor: yahoo.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brale

    26. novembar 2015 | 09:47

    Američki Kristijan.

  • Glas naroda

    26. novembar 2015 | 10:08

    Mafija je mnogo postenija od svih politicara u svetu. Kod njih se apsolutno postuju pravila igre i ako se donese odluka za nesto nepisani kodeks se postuje. Ko to neradi zna se nema ga. Sigurno nisu kao turski premijer i predsednik navodno su protiv ISIS a pomazu ih na sve nacine. Amerikanci pricaju price protiv terorista, a obucavaju ih i naoruzavaju. Kupuju kradenu naftu od njih. Kome bi vi onda vise verovali? Lazljivim politicarima ili mafiji koja jasno kaze da to smo mi i nekrijemo.

  • HERO

    26. novembar 2015 | 13:29

    Pa gde taj BATMAN kad ga trebaš nikad ga nema!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA