KRISTIJAN (7) NAPISAO DIRLJIVO PISMO DEDA MRAZU: Uhvatite čoveka koji je ranio mene i moju mamu! (FOTO)

Majku i sina su dva razbojnika napala sredinom oktobra na pragu porodične kuće

  • 0

Kristijan Hikej (7) i njegova mama Džejn (30) ranjeni su prošlog meseca na pragu porodične kuće u Salfordu u Velikoj Britaniji. Njima su se ispred kuće pojavila dvojica naoružanih razbojnika, koji su očigledno imali nameru da ih opljačkaju. 

Kad budete videli kakvo pismo je ova devojčica poslala Deda Mrazu, ostaćete bez teksta!

Nakon ovog incidenta, koji se dogodio sredinom oktobra, oboje su završili u bolnici, sa ranama na nogama, a dečak je napisao pismo Deda Mrazu u kojem je poželeo samo jedno - da napadač bude uhvaćen!

Malog Krisitjana je ovaj događaj jako pogodio pa je rešio da se pomoć potraži kod Deda Mraza. Napisao mu je pismo i istakao da za Novu godinu ne želi ništa od poklona, već samo da pomogne policiji da uhvati razbojnika koji je ranio njega i njegovu mamu Džejn.

- Dečak je sav uzbuđen napisao pismo Deda Mrazu, a o tome koliko mu znači, govori i to što nije poželeo nijedan poklon, već da napadač bude uhvaćen. Mi ćemo uraditi sve što je u našoj moći da razbojnici budu uhapšeni - rekao je glavni policijski nadzornik Ras Džekson.

(Telegraf.rs / Izvor: mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA