UBILA MAJKU I BAKU SATAROM, CELA PORODICA NESTALA U NESREĆI: Ove STRAŠNE tragedije su potresle Srbiju u 2015. godini! (FOTO)

Ova, odlazeća 2015. godina ostaće upamćena, nažalost, po velikim porodičnim tragedijama, masovnim ubistvima i krvavom nasilju u porodici. Izdvojili smo najveće tragedije koje su uzdrmale srpsku javnost

  • 0

Godinu koja je na izmaku obeležile su brojne porodične tragedije, nesreće i krvava ubistva. Stupci hronike gotovo svakodnevno su bili ispunjeni tragičnim vestima. Crna serija počela je odmah na početku godine zločinom u Mirijevu koji je potresao Srbiju.

Gotovo da nije prošao nijedan mesec koji nije obeležila neka strašna vest o novim stradanjima ljudi, bilo da se radi o saobraćajnim nesrećama ili ubistvima.

Izdvojili smo najveće tragedije koje su uzdrmale srpsku javnost tokom 2015. godine:

UBISTVO U MIRIJEVU

Foto: Telegraf, MNPress Foto: Telegraf, MNPress

Ubistvo kojim je počela 2015. godina, a koje je zbog monstruoznosti uznemirilo Srbiju je zločin u Mirijevu za koji je koji je počinio Obren Zirojević 29. januara. On je ubio i raskomadao komšiju Draga Mašulovića. Kako je istraga utvrdila, Zirojević je ovaj zločin počinio zbog navodonog duga od 20.000 evra. Suđenje za ovo ubistvo započeto je 16. decembra.

RASKOMADAO KOMŠIJU ZBOG DUGA: Kasapina iz Mirijeva čeka kazna zatvora do 40 godina!

STRAVIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U KOJOJ SU STRADALI POPADIJA I DETE, SVEŠTENIK TEŠKO POVREĐEN

Foto: Facebook/Maja Piljanović Foto: Facebook/Maja Piljanović

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 17. februara na magistralnom putu Šabac-Loznica nastradalii su supruga i jednogodišnje dete sekretara Eparhije Vranjske Siniše Piljanovića. Njegova supruga Maja je preminula na licu mesta, dok je jednogodišnje dete podleglo povredama u Tiršovoj. Teške povrede je dobio sveštenik koji je upravljao automobilom, a ćerkica stara tri godine prošla je sa lakšim povredama.

STRAVIČNA NESREĆA: Poginula popadija i jednogodišnje dete, sveštenik teško povređen! (FOTO)

TEODORA VIKTOROVIĆ UBILA MAJKU I BABU SATAROM

Foto: Facebook/TEODORAVIKTOROVI, freeimages.com/chez392 Foto: Facebook/TEODORAVIKTOROVI, freeimages.com/chez392

Mesec mart obeležila je porodična tragedija kada je Teodora Viktorović, unuka poznatog glumca Mihajla Viktorović, sekirom iskasapila majku i babu. Ona je 2. marta u stanu u Mileševskoj ubila majku i baku. Lekari na VMA su ustanovili da je Teodora Viktorović (39) u momentu monstruoznog ubistva imala količinu alkohola u krvi koja ukazuje na stanje "teške alkoholisanosti".

OLEŠILA SE, PA UZELA SATARU U RUKE: Teodora imala 3,7 promila alkohola kad je izmasakrirala majku i babu!

MASOVNO UBISTVO U MARTONOŠU

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Najmasovnije ubistvo u 2015. godini dogodilo se u maju kada je Rade Šefer ubio suprugu, njene roditelje, snahu i njene roditelje samo dan nakon svadbe svog sina. Rano ujutru, dan posle svadbe sina Vlastimira, Šefer je krenuo u krvavi pohod. Ubio je šest osoba, a i sam je stradao.

KRVAVI POHOD MONSTRUMA S PUŠKOM: Detalji masovnog ubistva koje je zavilo Srbiju u crno

NASMRT PRETUKAO SINA OD GODINU DANA

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

U junu je Srbiju šokirala vest o tome kako je K. K. nsamrt pretukao svog jednogodišnjeg sina. Beba je primljena u Urgentni centar sa unutrašnjim povredama organa i majka dečaka je optužila oca deteta da ga je pretukao, što je on najpre negirao.

VELIKA TRAGEDIJA: Preminula jednogodišnja beba u Beogradu koju je pretukao otac!

SAOBRAĆAJNA NESREĆA U KOJOJ JE STRADALA SKORO ČITAVA PORODICA IMBRA

Foto: Facebook/Ceca Imbra Ex Markovic Foto: Facebook/Ceca Imbra Ex Markovic

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 26. juna kod Bavaništa poginuli su Vladimir Imbra i sedmomesečna beba, a Jelena Imbra je podlegla povredama nekoliko dana kasnije u Urgentnom centru. Jedina koja je preživela stravičnu saobraćajku je njihova starija ćerka.

MALA UNA (4) OSTALA SAMA: Posle oca i sestre, preminula joj i MAJKA!

TROJE DECE SE UDAVILO U TISI

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Troje dece utopilo se u reci Tisi u Novom Kneževcu 11. jula. Nastradala su dvojica dečaka od 12 godina i devojčica od 14.Tragedija se dogodila kada je devojčica prva ušla u vodu i počela da se davi, a onda su za njom ušli i dečaci koji su hteli da joj pomognu.

OVO JE NAJTUŽNIJA PRIČA U SRBIJI: Mali Lacika (12) je skočio u živo blato da spasi svoju drugaricu Kristijanu (15)! (FOTO)

BEBA NA VRAČARU OTROVANA METADONOM

Foto: Facebook Foto: Facebook

Zločin koji je takođe šokirao Srbiju je onaj kada je majka ubila svoju bebu i ostavila je na terasi. Telo osmomesečne bebe pronađeno je na terasi, a majka deteta je pokušala da iseče vene. Istraga je utvrdila da je beba otrovana metadonom, a T. L. M. koja je okrivljena da je ubila svoju bebu prebačena je iz Specijalne zatvorske bolnice  među ostale zatvorenice.

SRPSKA BEBA OTROVANA METADONOM: Novi jezivi detalji tragedije u Beogradu!

KOMŠIJA UBIJA MAJKU I ĆERKU ZBOG MUŠMULA

Foto-ilustracija: flickr/Kecia Wolf, AP/Tanjug Foto-ilustracija: flickr/Kecia Wolf, AP/Tanjug

Mirjanu Jović (54) i njenu majku Đurđicu Cvetković (85) ubio je Dragan Tasić (72) hicima iz lovačke puške, a nakon toga izvršio samoubistvo. Kako je istraga pokazala, Dragan Tasić je nesrećne žene ubio je zbog mušmula.

REKLA JE "BEŽI, DRAGANE, SPASI SE BAREM TI": Ispovest muža Mirjane Jović, koju je ubio komšija

MESAR ZAKLAO ŽENU NA SLAVI

Foto: novosti.rs Foto: novosti.rs

N. P. (61) iz sela Varvarin u istoimenoj opštini zaklao je svoju suprugu M. P. (60) u porodičnoj kući u ovom selu na dan njihove krsne slave. Sve dogodilo dok su gosti bili u susednoj sobi! Nesrećna žena je izašla u kuhinju da opere sudove, a muž joj je prišao sa leđa i prerezao vrat. Mesec dana nakon zločina, ubica je pronađen u zatvoru.

MESAR ZAKLAO SVOJU ŽENU NA PORODIČNOJ SLAVI: Krvavi pir pred gostima u Varvarinu!

UBIO KOMŠINICU I NJENOG MUŽA RANIO JER MU JE SMETALA GLASNA MUZIKA

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

U Lugarskoj ulici u Zemun Polju, Vujadin Obradović (58) pucao je iz pištolja i ubio prvu komšinicu Sonju Bakić (50), a teško je ranio njenog supruga Branislava. Prema rečima očevidaca, Obradović navodno nezadovoljan zbog glasne muzike koja je bila u susednoj kući gde su Bakići obeležavali krsnu slavu, pozvao je telefonom domaćine da izađu iz kuće. Kada su Bakići izašli ispred kuće, Obradović je ispalio veći broj metaka iz pištolja na prve komšije.

TRAGEDIJA NA SLAVI U ZEMUNU: Ubio komšinicu i ranio njenog muža zbog GLASNE MUZIKE (FOTO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA