Ubijeni robijaš počinio je JEDAN OD NAJJEZIVIJIH ZLOČINA za koje je Srbija čula?!

Predrag Amović je 2007. godine uhapšen u okolini Zrenjanina zbog ubistva starice Darinke Demiri (94), u čijoj kući je jedno vreme stanovao, a potom je osuđen na 15 godina robije

  • 23

Predrag Amović (36), osuđenik kojeg je jutros u zatvoru u Padinskoj skeli ubio drugi zatvorenik, osuđen je na 15 godina robije zbog svirepog ubistva koje je počinio 2007. godine, a koje je tada potreslo Srbiju.

CIMER ZATVORENIKA UDAVIO JASTUKOM? Pronađen MRTAV zatvorenik u PADINSKOJ SKELI!

Amović je 2007. uhapšen u okolini Zrenjanina zbog ubistva starice Darinke Demiri (94), u čijoj kući je jedno vreme stanovao, preneo je list Pres.

Zatvorenik pokušao da pobegne kroz WC šolju. Kad su ga našli, niko nije hteo ni da ga PIPNE (VIDEO)

On je kao dete bez porodične brige živeo u Darinkinoj kući, koja se o njemu brinula, hranila ga i davala mu novac za džeparac. Umesto zahvalnosti, znajući da starica ima nešto ušteđenog novca, Amović ju je ubio i opljačkao!

Policija je ubistvo okarakterisala kao svirepo, a Amović je na saslušanju tvrdio da je do svađe sa bakom došlo zbog toga što je kući došao pijan, a ona nije želela da mu da još novca za alkohol.

- Ispričao je sve do detalja. Upao je u njenu kuću s namerom da je opljačka. Međutim, pošto ona nije htela da mu kaže gde skriva novac, počeo je da je davi, a onda ju je pretukao do smrti. Izvršio je premetačinu, našao nešto para i pobegao - rekao je tada izvor blizak istrazi, a preneo list Pres.

Foto: Profimedia/Corbis Foto: Profimedia/Corbis

Policija je bila u šoku zbog toga što je starica pre nego što je usmrćena zverski pretučena.

- Ubica je na saslušanju priznao da je nesrećnu ženu najpre davio svojom majicom, a kada ona i pored toga nije htela da mu kaže gde drži novac, uzeo je njen štap i udarao je po glavi i telu. Tek kada je Darinka prestala da daje znake života, Amović je prestao sa iživljavanjem i počeo da pretura po kući. Pretpostavlja se da je pronašao oko dve hiljade evra, nešto u devizama, nešto u dinarima, a iz kuće je odneo i nekoliko vrednih stvari - rekao je izvor blizak istrazi.

Predrag je, kada se otreznio, shvatio šta je uradio i pobegao iz Zrenjanina u Ljuboviju. Odatle je, kako je ispričao policiji, nameravao da ode u manastir i da se zamonaši. Ipak, on je ocu u Melencima rekao da je ubio Darinku.

Amović je, inače, bio dete razvedenih roditelja. O njemu je brinuo Centar za socijalni rad u Zrenjaninu.

Podsetimo, Amovića je jutros u zatvoru u Padinskoj skeli ubio osuđenik Z. M.  koji je robijao zbog nanošenja teških telesnih povreda, nedozvoljenog posedovanja oružja i podmetanja požara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Andrija

    19. januar 2016 | 11:30

    Ko se maca lati od maca ce i umreti!

  • ana

    19. januar 2016 | 11:29

    da je pas ubili bi ga odmah. A covek kao inteligentno bice sme da bude zver. Jadna nesvesna đivotinja . Zar ovo nije dokaz da su satnine sluge bele mečke?Ubijati sa namerom je samo za metak.

  • NSs

    19. januar 2016 | 15:28

    Ovde meni nesto nije jasno "bio je osudjen na 15 godina zbog svirepog ubistva" 15 godina samo ajde da ne osudjujemo vise nikog

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA