Srpski carinici uhvatili izbeglice u PAPIRNIM KESAMA u kamionu!

Carinici su ih otkrili prilikom jučerašnje detaljne kontrole kamiona beogradskih registarskih oznaka, koji je iz Čačka prevozio papirne kese u Francusku, u tovarnom prostoru između paleta sa robom

  • 1

Trojica izbeglica iz Sirije i jedan Avganistanac uhvaćeni su među papirnim kesama u kamionu, prilikom pokušaja prelaska državne granice ka Hrvatskoj, na prelazu Šid!

LIBANSKA KLOPKA PRONAĐENA NA GRANICI SRBIJE: Efikasna akcija policije

Carinici su ih otkrili prilikom jučerašnje detaljne kontrole kamiona beogradskih registarskih oznaka, koji je iz Čačka prevozio papirne kese u Francusku, u tovarnom prostoru između paleta sa robom otkriveno je četvoro ljudi.

I Upravi carine su rekli da su se odlučili za detaljan pregled kamiona, jer su primetili da je cerada na kamionskoj prikolici isečena sa gornje strane, mada su carinske plombe bile neoštećene.

Prema izjavi vozača kamiona, emigranti su u prikolicu ušli najverovatnije tokom prethodne noći, dok je on pravio pauzu na benzinskoj stanici na izlazu iz Šida.

Dalju nadležnost u ovom slučaju je preuzeo MUP.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA