MI NJIMA POKLANJAMO, A ONI NAMA PRODAJU: Migranti zarađuju na humanitarnoj POMOĆI koju im daje SRPSKI narod (FOTO)

Na beogradskoj pijaci Zeleni venac migranti prodaju ćebad, šalove, kape i ostalu garedorbu koju su im Srbi donosili po najvećoj kiši i hladnoći

Mi njima, oni nama. Ali oni nama za novac. Mi njima za džabe, od srca. Humanitarnu pomoć, koju su građani Srbije sakupljali za migrante, oni prodaju i to na našim pijacama.  

SRBIJOM ĆE PROĆI MILION IZBEGLICA! Evo koji će srpski gradovi BITI PRIHVATNI CENTRI za migrante

Beogradska pijaca Zeleni venac, samo je jedna od lokacija na kojoj oni to rade. Ekipa Telegrafa na njoj je zatekla minimum desetak azilanata, koji na različitim krajevima pijace, prodaju ćebad, šalove, kape, majice i ostalu garderobu, koju su Srbi sakupljali u akciji za njih po najvećoj hladnoći i kiši.

Robu prodaju na improvizovanim tezgama - kutijama, ali je uglavnom kriju u rančevima i kesama, koje drže pokraj sebe, tako da se na prvi pogled stiče utisak da oni tu sede spremni za put, i čekaju nekog.

EVO ZAŠTO MORAMO DA BUDEMO DOBRI PREMA NJIMA: Svaka deseta migrantkinja nosi BEBU U STOMAKU!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Kako smo uspeli da saznamo, šal kod njih košta 100 dinara, a ništa skuplje nisu ni kape i majice. Rukavice mogu da se pazare za 50, a kape za 80 dinara.

Ostali prodavci na pijaci, koji imaju uredno zakupljene tezge na kojima preodaju hranu, kažu za Telegraf da su migranti na ovoj pijaci svaki dan.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

SRBI JOŠ JEDNOM POKAZALI KOLIKO SU VELIKI: Beograđani po KIŠI i HLADNOĆI, donosili hranu, odeću i obuću MIGRANTIMA! (FOTO)

- Barabar sa nama, i oni se svaki dan trude da prodaju to što imaju. Mi, a niti bilo ko drugi ih ne tera odavde, a mislim i da im ne može niko ništa. Naravno, ružno je što prodaju to čega su se naši ljudi odrekli u njihovu korist -  kaže jedan od prodavaca voća i povrća.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • The Spatula

    12. februar 2016 | 21:01

    Nisu oni migranti. Mi smo u rodjenoj zemljo najveci migranti i beda. Nasi umiru bolesni, gladni i bosi mi oblacimo sirijce koji ce sutra da nas kolju, biju, siluju, kradu itd. Sve to u voz i kartu u jednom pravcu!

  • Marko

    12. februar 2016 | 20:17

    Stoka koji treba podhitno proterati i zatvoriti sve granice

  • Vec vidjeno...

    12. februar 2016 | 20:23

    A gde su komunalci?!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA