Uleteo je u metro i počeo da urla na sav glas, a onda ga je baka uhvatila za ruku i nastala je neočekivana reakcija (FOTO)

Imao je nagle pokrete, psovao je i drao se, a uznemiravanje putnika nije prestalo sve dok ga jedna sedamdesetogodišnja starica nije uhvatila za ruku

  • 5

Agresivan muškarac, opisan kao neko ko boluje od mentalnog poremećaja ili je pod uticajem psihoativnih supstanci,  upao je u metro u Vankuveru i napravio opštu pometnju!

UŽASNA PLJAČKA: Izvadio pištolj usred kazina sa 700 ljudi, a onda je nastala DRAMA!

Imao je nagle pokrete, psovao je i drao se, a uznemiravanje putnika nije prestalo sve dok ga jedna sedamdesetogodišnja starica nije uhvatila za ruku.

Jedna od putnica bila je Ehab Taga (26), koja je dirljivi momenat zabeležila na fotografiji, rekla je da je muškarac samo pao na pod i primirio se dok su mu suze padale na pod.

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) MIGRANTI SEKSUALNO NAPALI ŽENU U PREVOZU, a onda brutalno tukli ljude koji su pokušali da je zaštite

Foto: Facebook/Ehab Taha Foto: Facebook/Ehab Taha

- Prosto je neverovatno u kojoj meri se njegovo raspoloženje preokrenulo. Posle toga sam razgovarala sa gospođom. Rekla mi je "Ja sam majka, a njemu je samo trebalo da ga neko dodirne". Zatim je i ona počela da plače - prepričava Taga i dodaje da je njen gest bio izuzetno hrabar.

Za uzvrat je od muškarca, koji je napustio voz, dobila jedno veliko "Hvala ti bako". Niko od putnika nije ostao ravnodušan!

(Telegraf.rs/ Izvor: Huffingtonpost.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • disclose tv

    13. februar 2016 | 19:04

    Neverovatno

  • miki

    13. februar 2016 | 20:08

    Sta se cudite u normalnim drzavama je to tako sasvim normalno treba se bolesniku napasniku pomoci .A da je to bilo kod nas u srbiju schutnuli bi ga svi ko stigne a najvece batine bi dobio od kumunalaca . Ocete u E U Evo vam primera

  • Јасмина

    13. februar 2016 | 20:42

    Још један случај,је доказ да лепа реч и мала пажња чуда праве...Осмех лечи,бес и мржња убијају....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA