MUŽ TRUDNICE SAD TVRDI DA JE LEKAR NJEGA NAPAO: Gurao je moju ženu, a mene je udarao pesnicama (FOTO)

- Otišla je na Brankov most, gde sam je kasnije i pronašao - piše Vasiljević

  • 47

Boban Vasiljević, koji je navodno pretukao dr Tomislava Paunovića sa GAK "Narodni front" jer je otpustio pre porođaja njegovu verenicu uz porodilišta, na svom Fejsbuku objavio je drugu verziju ovog incidenta, prema kojoj je on taj koji je napadnut.

"DAVIO ME JE I PLJUVAO, A ONDA ME JE NAPALA NJEGOVA ŽENA": Lekar "Narodnog fronta" tvrdi da su ga brutalno pretukli trudnica i njen muž

Prema Bobanovim rečima, njegova verenica je prekjuče popodne, nezadovoljna tretmanom ginekologa Paunovića i medicinskih sestara, tražila da izađe iz bolnice, navodeći da "ide da se ubije zbog porodičnih problema".

Kako je niko, piše Vasiljević, nije smirio i sprečio da ode, nesrećna žena otišla je na Brankov most, gde ju je verenik kasnije i pronašao.

Kada su se vratili u bolnicu, ginekologu su zatražili ime i prezime, da bi ga prijavili za nesavestan rad, zbog čega je on, tvrdi Vasiljević, nasrnuo na par.

Evo detalja celog incidenta, onako kako ih je video Vasiljević:

Foto: Facebook/Boban Vasiljević Foto: Facebook/Boban Vasiljević

U svom postu, Vasiljević pominje da je njegova verenica psihijatrijski bolesnik.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa

    18. februar 2016 | 13:46

    Prvi put ostavljam komentar ispo nekog teksta ali sada sam morao.Ljubaznost lekara iz NF sam osetio na svojoj kozi sto nikome ne bih pozeleo tako da me cak ni ovo ne bi iznenadilo

  • Crni

    18. februar 2016 | 13:32

    Bice da je covek u pravu .. Lekari su uzas u Srbiji dno dna

  • Djuka 1970

    18. februar 2016 | 12:32

    Haha nakraju ce jos ispasti da je onaj nesretni doktor sam sebe izudarao,e komedije zive na kakve su lazi sve spremni ljudi samo da mi se izvukli !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA