TIJANA JURIĆ DOBIJA ULICU U BAJMOKU: Podneta inicijativa Skupštini grada Subotice

  • 5

Fondacija "Tijana Jurić" danas je Skupštini grada Subotice podnela inicijativu da naziv Ulice JNA u Bajmoku bude preimenovan u Ulicu Tijane JurićInicijativa je rezultat želje da se preimenuje naziv ulice u kojoj je Tijana odrasla, i u noći ubistva njome poslednji put prošla.

U POMEN ANĐELU: TIJANA JURIĆ dobila svoj kabinet u osnovnoj školi FOTO)

- Iako je 1999. godine rođena u Subotici, Tijanin život je čvrsto bio vezan za Bajmok - od detinjstva, odrastanja, letnjih raspusta, do noći između 25. i 26. jula 2014. godine kada je u tom mestu oteta, a zatim svirepo ubijena. Porodica Jurić, njeni majka, otac i sestra, osećaju duboku potrebu da Tijanino ime ne bude zaboravljeno u znak sećanja na nedužno stradalu decu i istovremeno kao upozorenje i opomena za sve opasnosti koje ugrožavaju bezbednost - navodi se u saopštenju Fondacije "Tijana Jurić".

SRBIJO, HVALA! Reči oca ubijene Tijane Jurić posle potvrđene PRESUDE MONSTRUMU će vas ponovo rasplakati

Iz tih razloga ova Fondacija je jutros Skupštini grada Subotice zvanično podnela inicijativu za promenu naziva ulice, u verovanju da će inicijativa naići na razumevanje i vrlo brzo biti usvojena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nista licno

    22. februar 2016 | 23:27

    Preterujete.

  • Daca

    23. februar 2016 | 02:14

    Ja se iskreno nadam da ce nadlezni dozvoliti a devojcica je zasluzila svakako i naravno njeni roditelji!Drzava treba uloziti novac u minimum jos 100 psihijatrijskih klinika, koje ce pokupiti sve psihopate i ludake sa ulica!!!!

  • Daca

    23. februar 2016 | 02:26

    Podrzavam fondaciju TIJANE JURIC!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA