TRAGEDIJA U ŠKOLI U LESKOVCU: Učenik umro na času fizičkog!

Posle reanimacije, koja je trajala sat i po, lekarima nije preostalo ništa drugo do da konstatuju smrt Stefana A.

  • 44

Učenik četvrtog razreda srednje Tehničke škole "Rade Metalac“ Stefan A. (18) iz Mrštana, sela iz okoline Leskovca, preminuo je u danas popodne na času fizičkog vaspitanja, potvrđeno je Novostima u Urgentnom centru leskovačke Opšte bolnice.

- Primljen je bez srčane radnje, bez disanja i sa širokim nereaktivnim zenicama. Nažalost, posle reanimacije koja je trajala sat i po kolegama nije preostalo ništa drugo do da konstatuju smrt – kazao je dr Milan Stojković, načelnik leskovačkog Urgentnog centra.

DECA SU VRIŠTALA I PANIČNO ISTRČAVALA IZ UČIONICE: Potresni detalji smrti nastavnice u školi!

On je još rekao da se radi o pacijentu koji je operisao srce. Iz škole su saopštili da je Stefanu pozlilo iznenada oko 16 časova i 30 minuta. On je ostao bez svesti i pao na pod, a urgetnu pomoć mu je pružio nastavnik fizičkog vaspitanja.

- Iako je imao ozbiljne srčane intervencije Stefan A. nije od ordinirajućeg lekara oslobođen nastave fizičkog vaspitanja, o čemu su bili obavešteni i profesori. Na časovima fizičkog radio je vežbe koje su bile adekvatne njegovom fizičkom stanju – kazao je Slavoljub Stanojević, direktor škole.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

TRAGEDIJA U NOVOM SADU: Dečak (8) preminuo na času fizičkog!

On je dodao da je Stefan bio dobar đak, uzorno, disciplinovano i dobro dete i da je njegova iznenadna smrt, pored roditelja, pogodila sve njegove drugove iz odeljenja, đake i nastavnike škole. Nesrećni mladić je pohađao nastavu na smeru elektrotehničar multimedija i bio je omiljen u društvu.

Stefan se rodio sa srčanom manom. Dva puta je operisan u Londonu, jednom sa pet godina a drugi put u maju prošle godine. Njegovi roditelji su verovali da su drugom operacijom savladane prepreke za njegov normalan život.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA