PUTIN JE OTEO MALEZIJSKI AVION: Šokantna izjava eksperta za avijaciju!

- Očigledno je da je Putin imao dobar razlog za to - tvrdi stalni ekspert Si-En-En za avijaciju koji se u emisijama uticajnog kanala pojavljivao pedesetak puta

  • 68

Ekspert za avijaciju Džef Vajs koji često gostuje na Si-En-En izneo pretpostavku da je nestali malezijski avion otet po naredbi predsednika Rusije Vladimira Putina, piše B92.

Počeo je opšti rat u Jugoslaviji, a onda je usledila "Operacija padobran". Da li znate šta je ona predstavljala?

Osmog marta 2014. godine iznad Južnog kineskog mora je nestao malezijski avion na letu MH370, iz Kuala Lumpura u Peking. Potraga za avionom još uvek traje, a ni posle dve godine stručnjaci nisu utvrdili šta se desilo sa avionom u kome je bilo 239 putnika i članova posade.

Ekspert za avijaciju Džef Vajs smatra, međutim, da je avion oteo predsednik Rusije Vladimir Putin.

- Očigledno je da je Putin imao dobar razlog za to - tvrdi stalni ekspert Si-En-En za avijaciju koji se u emisijama uticajnog kanala pojavljivao pedesetak puta.

Foto: Profimedia/MAXPPP Foto: Profimedia/MAXPPP

On je rekao da je odmah posumnjao u Moskvu iako, doduše, u prvi mah nije mogao da pretpostavi "zbog čega bi Putin poželeo da otme putnički avion".

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

On pretpostavlja da je "Putin hteo da pokaže SAD da je sposoban da nanese štetu Zapadu i njegovim saveznicima na bilo kom mestu u svetu" ili da je, u stvari, predsednik Rusije jurio za "tajnim informacijama koje je imao jedan od putnika". A, možda je ruski predsednik hteo da otme avion i da ga sakrije, kako bi se kasnije "iznenada, odnekud pojavio i to pun eksploziva", prenosi "Sputnjik".

(Telegraf.rs / Izvor: B92)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    1. mart 2016 | 14:09

    Šta koristi ovaj od lekova da dam ženi?

  • Pera Kojot # 1

    1. mart 2016 | 14:22

    Ahahahahahahah! Jel imate sta jos!

  • MrakIzPecine

    1. mart 2016 | 14:11

    Hahaha ovo je neki americki debil sto ga velicaju (nesto kao nasi debili sa farme ili parova) cuj pojavi se pun eksploziva, trazio informacije od jednog putnika... Pa i dete skonta da je retard a ne strucnjak

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA