RADNICA NA TRAFICI "PRISVOJILA" ZARADU: Smislila je takvo opravdanje da ćete UMRETI OD SMEHA!

Žena je policiji priznala da je lažno prijavila razbojništvo i da je u proteklom periodu prisvojila novac od slot aparata sportske kladionice i koristila ga za igre na sreću

  • 3

Policija će nadležnom tužilaštvu podneti prijavu protiv M. V, radnice kladionice, a sumnjiči je da je protivpravno prisvojila 4.000 KM, što je oko 2.000 evra, a onda slagala da je opljačkana.

Klupko oko njene laži počelo je da se odmotava pošto su policajci, tokom regularnog obilaska, u Železničkoj ulici, oko ponoći uočili da su vrata sportske kladionice poluotvorena i da na podu nepomično leži žena.

SEVERNA KOREJA U ŠOKU: Prvi put u istoriji države opljačkana banka!

- Tokom razgovora ona im je izjavila da je u kladionicu ušao maskiran muškarac koji ju je najverovatnije pištoljem udario u glavu, posle čega je pala i izgubila svest - saopšteno je iz CJB Istočno Sarajevo. Ipak, na kraju se došlo do indicija i saznanja da je radnica lažno prijavila razbojništvo, kako bi opravdala protivpravno prisvajanje 4.000 maraka.

UKRALI 24,5 MILIONA IZ MENJAČNICE: Policija ih uhvatila posle skoro TRI MESECA!

- Tokom kriminalističke obrade ona je priznala da je lažno prijavila razbojništvo i da je u proteklom periodu prisvojila novac od slot aparata sportske kladionice i koristila ga za igre na sreću - rekli su iz policije.

(Telegraf.rs / Izvor: depo.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Velislav

    6. maj 2016 | 00:17

    Svako vaše umiranje od smeha treba uzimati sa rezervom. Neki vrlo čudan smisao za humor...

  • Miloske

    5. maj 2016 | 23:54

    Čekaj ne razumem maznula novac iz Kladionice da bi igrala igre na sreću? Jel to loto? Ili?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA