MEŠTANI CRVENKE O UBISTVU NA NASIPU OD PRE 10 GODINA: Da li je ovaj deo Borče ZAISTA naselje smrti? (VIDEO) (FOTO)

U proširenoj istrazi o ubistvu pevačice, policija traga za čovekom koji je na gotovo istovetan način, u blizini nasipa pre desetak godina ubio jednu staricu

  • 7

Meštani borčanskog naselja Crvenka, u kojem je pronađeno telo monstruozno ubijene pevačice Jelene Marjanović, za "Telegraf" kažu da se u ovom naselju nikada nije dogodio sličan zločin.

KO JE JELENIN UBICA? Policija traga za čovekom koji je na identičan način ubio staricu na nasipu pre 10 godina! (FOTO)

Međutim, prema pisanju pojedinih medija, u proširenoj istrazi o ubistvu pevačice, policija traga za čovekom koji je na gotovo istovetan način, u blizini nasipa pre desetak godina ubio jednu staricu. Taj čovek, navodno je pre tri godine izašao sa izdržavanja zatvorske kazne i na slobodi je.

 

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Dragan Žalac (52) rođen u Crvenki, gde i danas živi, za "Telegraf" kaže da se u ovom naselju, a ni u blizini, nikada nije dogodilo ništa slično.

- Ceo život živim u Crvenki, nikada se nije desilo ništa slično za 54 godine koliko ja imam - rekao je Žalac, dodavši da je prvi put danas čuo da je navodno pre desetak godina neko usmrtio baku koja je živela u blizini nasipa, udarajući je motkom po glavi.

ISTRAGA SE PONOVO ŠIRI: Policija traži Jeleninog ubicu među bivšim robijašima!

Draganovo mišljenje deli i Milomirka Spasojevic (82) čija kuća se nalazi pored stadiona u Crvenki, nedaleko od mesta na kojem je pronađeno telo svirepo ubijene pevačice Jelene Marjanović.

- Ne, nikada se ništa slično ovde nije desilo. Valjda bih čula da se neki sličan zločin dogodio - rekla je baka Milomirka.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Telo monstruozno ubijene Jelene Marjanović, pronađeno je dan nakon nestanka u nedelju, 3. aprila u kanalu punom vode na nasipu u Crvenki. Obdukcija je pokazala da je ona usmrćena sa nekoliko udaraca tupim predmetom u glavu, usled čega joj je smrskana lobanja.

NAJNOVIJI REZULTATI ISTRAGE: Pronađen svekrvin DNK na Jeleninoj trenerci?

Policija je, naime, prosirila istragu i na potencijalno interesantne osobe koje su u prošlosti počinile slične zločine.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    6. maj 2016 | 21:21

    E vala bas svasta...ovih mesec dana sam se nacitala svakakvih nebuloza...sve sama nagadjanja novinara...ne moze tako lako da procuri informacija iz MUP-a...to su sve carsijske price rekla-kazala...konkretan dokaz ni jedan...

  • West light

    6. maj 2016 | 20:31

    Zdravi I zivi bili ludi svaka vam cast, eto istina! Nikad niko nije cuo za ubistvo pred 10 godina nepostoi ni baka ni ubica. Bravoo jos jednom ljudima za izjavu.

  • TamoDaleko

    6. maj 2016 | 21:08

    Sve pohvale za iskrene stanovnike Crvenke u Borči. /Počivaj u miru Jelena anđele/

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA