Bad Soden donirao vatrogasno vozilo opštini Negotin

Opštini Negotin danas je isporučeno vatrogasno vozilo marke mercedes, koje je donirao nemački grad Bad Soden

  • 0

Opština Negotin je finansirala proceduru oko preuzimanja i registracije vozila i naredne tri godine biće u njenom vlasništvu, a koristiće ga vatrogasno-spasilačka jedinica Negotin.

Foto: Promo Foto: Promo

Vrednu donaciju isporučili su vatrogasci iz vatrogasnog društva Bad Sodena, za koje je predsednik opštine Negotin, Jovan Milovanović priredio i prijem u maloj sali opštine Negotin.

Foto: Promo Foto: Promo

- Ovim putem zahvaljujem gradonačelniku Bad Sodena, vatrogasnom društvu ovog grada i svima koji su pomogli da vatrogasno vozilo dođe do Negotina. Očekujemo da pripadnici Vatrogasno-spasilačke jedinice Negotin ubuduće još efikasnije intervenišu u slučaju požara i tako štite građane od ove, ali i drugih elementarnih nepogoda. - istakao je predsednik Opštine Negotin, Jovan Milovanović.

Foto: Promo Foto: Promo

Nakon prijema priređena je i prezentacija vozila u centru grada, kao i pokazna vežba na HE "Đerdap 2", gde su se negotinski vatrogasci upoznali sa mogućnostima vozila. Vozilo je, iako proizvedeno 1982. godine u izuzetno dobrom stanju, a želja i darodavaca i inicijatora, bila je da ono bude ustupljeno vatrogasnoj jedinici našeg grada.

(Telegraf.rs/Izvor: Negotin.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA