Sin (2) joj se udavio, pa je rešila da ćerku nauči da se održava na vodi NA OVAJ NAČIN! (VIDEO)

- Teško mi je bilo da gledam svoju Džozi kako se "davi" u vodi s obzirom na to što sam preživela sa Džejkom - rekla je Keri

  • 1

Keri Morison sa Floride je pod nesrećnim okolnostima izgubila sina Džejka (2) nakon što se utopio i sada želi da nauči svoju 13-mesečnu ćerku Džozi da se održava na vodi. Na ovaj način, ona želi da spreči da joj se opet desi tragedija.

VIDITE LI NEŠTO ČUDNO NA DEVOJČICI? Bračni par ju je usvojio, a onda uočio UŽASNU ISTINU (VIDEO)

Video-snimak njene ćerke Džozi, koja "pluta" na vodi, izazvala je veliki broj komentara, a mnogi korisnici društvenih mreža su je osuđivali da maltretira bebu. Međutim, Keri kaže da želi da je obuči da se "sama spasi od davljenja".

- Teško mi je bilo da gledam svoju Džozi kako se "davi" u vodi s obzirom na to šta sam preživela sa Džejkom - rekla je Keri.

Međutim, nakon samo sedam meseci od prvog snimka i pokušaja da se Džozi održi na vodi, beba je sada u tome jako uspešna. Sa njom "trenira" jedna devojka, koja vodi računa da se beba ne povredi.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA