DOŠLA MU ŽUTA MINUTA?! Ovim rečima su opravdali jeziv zločin Živorada Živkovića njegovi ukućani u Sopotu!

- Izazivali su ga svako malo i eto. Bolestan čovek. Više nije mogao da podnese - rekla je žena pod krovom porodice Živković

  • 16

Član porodice ubice Živorada Živkovića (68) iz Sopota, koji je u 14.50 sati u Teslinoj ulici zbog međe presudio komšiji Ljubomiru Bati Sladojeviću, čiju je suprugu i ranio, kaže da je to uradio zbog toga što mu je naišla ŽUTA MINUTA!

KUĆA STRAVE U SOPOTU: Ovde je Živorad Živković ubio komšiju i ranio njegovu ženu (FOTO) (VIDEO)

- Šta mu je bilo? Naišla mu žuta minuta. Izazivali su ga svako malo i eto. Bolestan čovek. Više nije mogao da podnese - rekla je žena koja nije želela da se predstavi, ali je pre nego što je zatvorila vrata priznala da nije Živkovićeva supruga.

STRAVIČAN ZLOČIN ZBOG MEĐE: Prekipelo mu, pa pucao na komšiju pred geometrima! (FOTO)

Ovo nije prvi put da smo čuli da je Žiković bio bolesnik, jer je prema kazivanju suseda koji su se okupili na mestu zločina, čovek imao duševni poremećaj.

DRUŽILI SE SA KRVNIKOM: Komšiije tvrde da ništa nije ukazivalo da bi mogla da se dogodi ovakva katastrofa!

Ubici Sladojevića policija je ubrzo oduzela dve puške, a njega lišila slobode zbog toga što je osumnjičen za ubistvo i ranjavanje komšija koje se navodno odigralo pred geometrom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    18. maj 2016 | 22:23

    Dusevni bolesnik a imao dozvolu za oruzje...u kakvoj drzavi mi to zivimo??? Strasno....

  • GLUMICA

    18. maj 2016 | 22:38

    pa misle ako su Dulicevi ujak i ujna a pravde nema da mogu da komsijama otimaju,COVEK uzeo pravdu u svoje ruke.Ne opravdavam,ali ne opravdavam ni nasilje mocnika koji imaju uticaj na sud i policiju

  • Borovo

    18. maj 2016 | 21:54

    Zao mi je sto je ubio jednu osobu a nije morao tako...Ipak mora se reci da ubica do sad nije imao niti jednu mrlju ili gresku sa zakonom i kriminalom sto opravdava i uredne dozvole za toliko lovacko naoruzanje...Svakako da nebi imao kuci da je u proslosti ima bilo kakvo nasilnicko ponasanje...Mislim da su krivci bracni parovi koji su ga doveli do ovog stanja....STETA....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA