≫ 

PATRIJARH O LUKSUZNIM AUTOMOBILIMA: Eparhija hoće skupa vozila da bi arhiereje razlikovala od drugih (VIDEO)

- Nije to stvar vladika, eparhija hoće da ima svoja kola i da izdvoji arhiereja od drugih lica - kratko je rekao patrijarh Irinej

Patrijarh Irinej je u emisiji "Lični stav" prokomentario šta misli o tome što se u voznom parku Srpske pravoslavne crkve nalaze skupi automobili. On je rekao da ta vozila nisu u vlasništvu vladika koje se voze u njima, već da su patrijaršijska.

VLADIKA MERCEDIJE I EPISKOP AUDIJSKI: Pogledajte kakve luksuzne automobile voze najviši zvaničnici SPC! (FOTO) (VIDEO)

- Nije to stvar vladika, eparhija hoće da ima svoja kola i da izdvoji arhiereja od drugih lica, tako da se zna da je to eparhijsko - prokomentarisao je on.

Na pitanje da li će smeniti vladike jer se voze u skupim automobilima, patrijarh Irinej je odgovorio sa pitanjem: "Zašto bih?"

Pogledajte šta je još patrijarh Irinej rekao povodom skupocenih vozila u SPC, ali i na to što su registarske oznake na kolima u kojima se on vozi "001":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • The Spatula

    21. maj 2016 | 21:04

    Narod je blesav i lud. Trpi popove, trpi politicare. Oni se baskare, voze se gde hoce, kad hoce i cime hoce a narod im daje. I treba da nas j... Za bolje i nismo kad smo budale. Od nevernika vernici ne mogu ni da udju u crkve. Pitam se gde su ovoliki vernici bili pre 20-30 godina. Samo mi nemojte reci da im je Tito branio. Jos smo mi bogati i treba da nam odbijaju od plata i penzija a i bubrege kad smo budale.

  • Boxon

    21. maj 2016 | 21:03

    Banda pokvarena. Steta sto pokojni Patrijarh Pavle nije pripremio nekog naslednika dostojnog nas napacenih Srba,Irinej je loš

  • peacemaker

    22. maj 2016 | 00:09

    Sram vas bilo. Otac Pavle je za sve vas svetac! Pravi duhovni vodja, skroman i pošten čovek.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA