UZNEMIRUJUĆI FOTO IZ PODGORICE: Vlasnica brutalno pretukla psa šipkom

Pas je zahvaljujući jednoj ženi zbrinut, ali ono što je uznemirilo sve građane Podgorice je činjenica da ga vlasnica, koja je i pretukla psa, sada želi nazad

  • 8

- Ovaj pas je juče brutalno pretučen od strane vlasnice. Tukla ga je metalnom šipkom i pritom mu nanela povrede po celom telu. Nos, zubi, oko, šape, kukovi. Ne može na noge, i ne veruje trenutno nikome. Ko zna da li će ikada više.

NAJOKRUTNIJE MUČENJE U ISTORIJI: Ovu kucu su tukli, drogirali i zapalili, a onda je ostavili da umre (FOTO)

Ovako je glasio status Mirjane iz Podgorice koja je na svom Fejsbuk profilu objavila devet uzemirujućih fotografija nesrećnog psa.

Pas je zahvaljujući jednoj ženi zbrinut, ali ono što je uznemirilo sve građane Podgorice je činjenica da ga vlasnica, koja je i pretukla psa, sada želi nazad. Kako navodi Mirjana, sumnja se da je žena "psihički nestabilna".

- Da li se zbog takvog psihičkog stanja može krivično goniti? Što je još tragičnije, pas je pretučen naočigled ljudi, koji ništa nisu uradili, ništa. Kako su spavali sinoć? Samo vi i dalje ne reagujte, jer je to SAMO pas - dodala je Mirjana.

Pas je u međuvremenu dobio ime Munja, a upravo ovaj slučaj otvorio je mnoge teme. Od toga koliko (ni)smo spremni da pomognemo biću koje je u nevolji, koliko smo eksplozivni i spremni da na nasilje odgovorimo nasiljem…

- Ova žena je, kažu, psihički nestabilna. Ako je tako, mora se hospitalizovati. Kažu da je psa dobila iz azila, dok je bio štene, bez obavezne provere uslova, jer ko bi normalni dao psa psihotičnoj osobi. Kažu da Munja nije jedina životinja o kojoj "brine", već da je njen stan neka vrsta "pansiona" gde povremeno borave psi i mačke. I za to dobija novac, koji joj NEKO daje. Ta osoba ili osobe su odgovorne za te životinje. I još nešto. Mislila sam da postoje društva za zaštitu životinja. Od danas sam sigurna da ih nema. Postoje samo pojedinci koje vole životinje, i koji im iskreno žele pomoći. Munja će nadamo se biti dobro, iako je u lošem stanju, i to je jedino važno, napisala je za kraj Mirjana!

Munjo, želimo ti brz oporavak!

(Telegraf.rs / Izvor: Petface.net)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ....♡....ivana

    26. maj 2016 | 12:40

    Jadan pas, zelim mu bez oporavak i da ima drugog vlasnika koj ce mu pruziti svu ljubav koju zasluzuje...a sto se tice umobolnice, psihopate su medju nama...Nadam se da ce joj se sve lose vratiti...a vrati se uvek....

  • MIA

    26. maj 2016 | 15:48

    JADANICAK,OVO JE STRASNO.PA I ON JE ZIVO BICE.KADA TAKO NESTO PROCITAM NEMOGU DANIMA DA DODJEM SEBI.JEL VOLIM PSE I MACKE.DAJ BOZE DA SE PAS OPORAVI.PA NORMALNA OSOBA OVAKO NESTO NE BIH NAPRAVILA.TO SAMO RADE MONSTRUMI.TU BOLESNU OSOBU TREBA DOZIVOTNO STRPATI U LUDNICU I NEPUSTATI JE VISE NAPOLJE.UZAS

  • Draga Ostojic

    26. maj 2016 | 18:36

    Za takve su cetnici zakon idiotka treba je pod hitno staviti u Dusevnu bolnicu ....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA