SCENA KAO IZ FILMA: Zatvorenik pri bekstvu teško povredio nadzornika zatvora! (FOTO)

M.D. je naneo povrede M.S. u predelu ramenog pojasa, a zbog naprsnuća ramena, nadzornik je hitno operisan na odeljenju ortopedije prokupačke bolnice

  • 4

Pritvorenik u Okružnom zatvoru u Prokuplju M. D. (24) pokušao je da pobegne i tom prilikom je teško povredio nadzornika u zatvoru M.S.

Milovanović i Kalinić osuđeni zbog pokušaja bekstva iz zatvora!

Kako nezvanično saznajemo, nadzornik je pritvorenika vodio u prokupački Dom zdravlja kod zubara. U jednom trenutku, pod izgovorom da hitno mora u toalet dok su bili u zgradi Doma zdravlja, M.D. koji je sa Kosova, a koji izdržava zatvorsku kaznu u Prokuplju, odgurnuo je i napao nadzornika. Tom prilikom mu je naneo povrede u predelu ramenog pojasa, a zbog naprsnuća ramena, nadzornik je hitno operisan na odeljenju ortopedije prokupačke bolnice.

Ipak, nadzornik je uspeo da spreči M. D. da se udalji.

BEKSTVO: Pokušao da iskoči kroz prozor Suda

Pokušaj bekstva desio se na očigled pacijenata koji su u tom trenutku bili u Domu zdravlja i koji su se uznemirili zbog onoga što su videli i doživeli.

SPREČENA BEKSTVA: Zatvorenici "kopali" zid ka ulici, spremili "oružje" za napad na stražare! (FOTO)

- Sve se desilo u sekundi, ali je nadzornik odlično reagovao. Pravo da vam kažem, uopšte mi nije bilo prijatno, jer sam video da je u pitanju zatvorenik. Nikada ovo nisam doživeo - kaže jedan od Prokupčana koji se u tom trenutku nalazio u Domu zdravlja.

(B.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ČIRO KEZA NBG

    2. jun 2016 | 22:38

    BJEŠTE BRAĆO , SLOBODA JE MAMA !!!!

  • Boki

    3. jun 2016 | 05:43

    To mu je najveca greska u zivotu. Mislim da su ubili boga u njemu. Taj vise nikad nece biti covek...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA