OGLASILA SE POLICIJA: Biće ispitani okolnosti događaja na Pešterskoj visoravni

U saopštenju se ističe da je Ministarstvo odbrane o ovom događaju saznalo iz medija i da im je ta informacija potvrđena u MUP-u

  • 3

Ministarstvo odbrane saopštilo je večeras da je, posle saznanja da je dečak A.S. iz sela Raždaginje na Pešterskoj visoravni lakše povređen od vežbovnog dimnog uloška, zajedno sa Vojskom Srbije formiralo grupu koja će sutra ispitati sve okolnosti ovog događaja.

SJENICA: Zaostala dimna bomba povredila dečaka

U saopštenju se ističe da je Ministarstvo odbrane o ovom događaju saznalo iz medija i da im je ta informacija potvrđena u MUP-u.

Ističe se da će grupa, u saradnji sa nadležnim organima, ispitati sve okolnosti ovog događaja i u skladu sa tim preduzeti odgovarajuće mere.

Ministarstvo je izrazilo žaljenje zbog povređivanja dečaka, napomenuvši da u ovom trenutku ne raspolaže sa relevantnim činjenicama kako se to tačno dogodilo.

U saopštenju se dodaje da je dečak A.S. nakon ukazane pomoći u zdravstvenoj ustanovi pušten kući.

Mediji su preneli da je dečak lakše povređen kada je eksplodirala dimna bomba zaostala na poligonu, gde je u četvrtak Vojska Srbije imala vežbu "Izvođenje napadne operacije".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nastradin

    6. jun 2016 | 08:44

    Prestanite da nam zagađujete prirodu,manervi, marš sa Pešteri....

  • Maxwiler

    6. jun 2016 | 07:55

    Tako je zaostala bomba koja je usmrtila čobana.. u nišu na gađanju i smenjen je komada 63 padobrane brigade Stojan Jović ..samo sto nije proverio kapetana koji je rukovodio gađanje ....

  • Dzoni92

    6. jun 2016 | 01:23

    Cim rese helikopter resice i ovaj slucaj. Red mora da postoji!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA