DŽIHADISTA UBIO ROĐENOG BRATA: Stavio mu crni povez na oči, a onda pucao u glavu (VIDEO)

Ovo svirepo ubistvo odigralo se samo pet meseci nakon što je jedan džihadista Islamske države pogubio svoju majku

  • 4

Islamska država je uhvatila dvojicu muškaraca u špijunaži, a kako bi ih kaznili, rešili su da ih pogube. Ovo nije ništa čudno za ozloglašenu terorističku organizaciju, međutim, da stvar bude gora, džihadista Abu Abdalah mora da ubije svog rođenog brata!

SATAROM SU ODSEKLI RUKU LOPOVU: Ovako džihadisti kažnjavaju svoje zarobljenike (UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ)

Na osnovu snimka može da se zaključi da Abdalahu nije nikakav problem što mora da ubije svog brata.

On hicem iz pištolja ubija brata koji nosi crni povez na očima.

BACAJU IM OGROMNO KAMENJE NA GLAVU: Džihadisti objavili novi snimak ubijanja zatvorenika (VIDEO)

Ovo svirepo ubistvo odigralo se samo pet meseci nakon što je jedan džihadista Islamske države pogubio svoju majku pošto je pokušala da napušti teritoriju pod kontrolom ISIS u Siriji.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • boki

    13. jun 2016 | 10:30

    Džihadisti i komunisti. Omasovljavajuci komunistički pokret tokom Drugog svetskog rata komunisti su ubijali najblize srodnike da bi pokazali lojalnost Titu i partiji. Braca Kovacevic su likvidiralavoca zato sto je primao penziju od okupatorskih italijanskih vlasti u Crnoj Gori. Jedan od braće Veljko Kovacevic , scenarista Kapilskih kresova, kasnije je postao general. Još drasticniji slučaj je kada su 1944 godine kod Kamnika u Sloveniji zarobljeni crnogorski cetnici međju kojima je bilo i uglednih gradjana i naroda koji nije zeleo da živi u komunistickoj diktaturi te se odlucio da zajedno sa otadžbinskim snagama emigrira na zapad. U toj masi porazene i izdate vojske( izdate od saveznika) nalazilo se na stotine uglednih gradjana od profesora, knjizevnika, svestenika, drzavnih cinovnika..., a međju njima i prof. dr Luka Vukmanovic rektor Cetinjske bogoslovije , rodjeni brat revolucionara i narodnog heroja Svetozara Vukmanovica Tempa. Kada je utvrdjen identitet Luke Vukmanovica , jedan od najvećih intelektualaca komunistickog pokreta, ali jedan i od najvećih krvoloka tog vremena, Milovan Djilas, obavestavajuci Tempa da mu je zarobljen stariji brat upitao ga je:" Šta da radimo sa tvojim bratom izdajnikom"? " Sto i sa ostalim izdajnicima" odgovorio je Tempo i cestiti profesor, jedan od prvaka svog vremena, čovek koji je javno osudio streljanje dvojice komunista od italijanskih vlasti 1941 godine streljan je kod Kamnika zajedno sa stotinama ljudi čiji je jedini greh bio sto su se zakleli na vernost kralju i otadzbini.

  • Zeljko

    30. jun 2016 | 11:48

    I još nešto, komunisti su za vas svetinja, vidi se kakva je bila Jugoslavija država a vidi se kakve su ove današnje. Najsiromasnije i najzaostalije sa puno egzistencijalnih problema. Komunisti su voljeli svoj narod i radili su za njega. A to što su se među komuniste uvukli cetnicki i ustaski olosi debelo podrzani od religijskih vođa svih strana, zaludili taj slabo pismeni narod te u nekoj tvz demokraciji uništili sve što se 45 godina gradilo, sa tim komunisti nemaju ništa. Komunisti su cijelu sfrj doveli na vrata EU, savezna vlada je potpisala pristupanje a od republika samo Makedonija. 19. 5. 1991. Cijela Jugoslavija primljena u punopravno članstvo. Ali zaluđen narod je želio nacionalne slobode.... Itd,itd. Sad svi vide šta je......ko sa đavolom tikve sadi o glavu mu se razbijaju. ... Koliko su godina komunisti upozoravali na sve što će se dogoditi? Zato ne prozivajte komuniste već svoje lude glave i nacionalne vođe koje su vas sve i dovele do bijede. Da niste bili takvi luđaci, život bi vam danas bio totalno drugačiji. ... Ja nisam komunista....... ALI volim reći istinu pa kako god ta istina bila crna...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA