ANA JE NAJSREĆNIJA MAJKA U SRBIJI: Jedna je u 10.000 žena koja je prirodnim putem RODILA TROJKE! (FOTO)

Devojčice su na rođenju ocenjene osmicom, jer imaju zadovoljavajuće dimenzije s obzirom na to da je u pitanju višestruka trudnoća

  • 21

Nišlijka Ana Ilić (25) sigurno je najsrećnija majka u Srbiji jer je nakon prirodnog začeća, održala trudnoću i juče na svet donela tri devojčice. Da je reč o nesvakidašnjem dogadjaju, svedoči to što se u slučaju prirodnog začeća, trojke rode tek jednom na svakih deset hiljada trudnoća.

 

Žene gaje trudnički stomačić devet meseci, a muškarci godinama! Kome lepše stoji? (FOTO)

 

Mlada majka kaže da se šokirala kada je saznala da nosi trojke, naročito jer joj je to prva trudnoća.

 

- Znala sam da postoji mogućnost višestruke trudnoće jer je moja baka imala blizance. Ipak, nisam očekivala da će se meni to desiti, ali smo se svi obradovali – priča majka niških trojki.

 

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

 

Devojčice su na rođenju ocenjene osmicom, jer imaju zadovoljavajuće dimenzije s obzirom na to da je u pitanju višestruka trudnoća. Jedna beba teška je 1.650 grama a dugačka 42 centimetra, druga ima 1.410 grama i 40 centimetara a treća 1.280 grama i 40 centimetara.

 

- Jedna će se sigurno zvati Milica, a ostale dve ne znamo. Dogovoriću se sa suprugom pre nego što odlučim kako da ih nazovem. Imali smo u rezervi i muška imena jer je sve ukazivalo da će jedna biti dečak, pa ćemo to sad morati da promenimo - priča Ana.

 

PRIČA KOJA ĆE VAM ULEPŠATI PRAZNIKE: Prve trojke rođene u 2016. godini proslavile Vaskrs (FOTO)

 

Dodaje, da jedva čeka da sa bebama stigne kući.

 

- Čestitike mi stižu sa svih strana, zovu rodbina prijatelji, nude podršku i pomoć... Obe babe su se ponudile da pomognu oko čuvanja devojčica. To mi mnogo znači, pomalo strahujem jer mi je ovo prva trudnoća, nemam nikakvog iskustva oko čuvanja dece. Ne bi mi bilo lako ni sa jednim, a kamoli sa tri... Sada brinem kako ću ih dojiti, da li će biti dovoljno mleka za sve... ali najvažnije je da su sve tri na svet došle žive i zdrave – kaže presrećna majka.

 

(D.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA