ANĐELI SU GORELE NOGE, A IVANA JE ODLETELA U KANAL: Jeziva svedočenja o smrti devojčica koje je pogodila munja

- Zasvetlelo je dva puta. Samo par trenutaka nakon toga, prolaznica je zaustavila auto pored te lipe, gde su se našle devojčice i viknula: Upomoć! - rekao je jedan od očevidaca koji je prvi pritekao u pomoć

  • 89
Anđela Baćević, Ivana Ivanović, Gromobran Foto: Facebook/Kud Sveti Sava Zug, beginningtobird

Komšije i očevici Ivane Ivanović (15) i Anđele Bačević (15), koje je ubila je munja u Aleksandrovcu, svedočili su o stravičnom načinu njihove pogibije.

- Gledala sam sa tatom kroz prozor, bilo je veoma oblačno. Odjednom je nešto puklo. Sledećeg trenutka ugledali smo devojčice kako leže i ljude koji su prilazili da im pomognu. Jednu devojčicu je grom odbacio u kanal, a drugoj su gorele noge... - rekla je za Novosti Anđelina komšinica.

Drugi očevidac, koji je radnik pogrebnog odeljenja JKP iz Aleksandrovca, živi preko puta drvoreda gde se nesrećni slučaj dogodio i kaže da je sekund pre nesreće izašao do kapije da sačeka svoju decu koja su se vraćala sa bazena.

DEVOJČICE KOJE JE UBILA MUNJA živele su u Švajcarskoj, u SRBIJU SU DOŠLE NA LETNJI ODMOR!

Foto-ilustracija: Profimedia, Telegraf

- Onda su pale prve kapi kiše... Video sam ćerku kako dolazi i viknuo joj da požuri - kazao je Boško, koji je među prvima pritekao da pomogne devojčicama i dodao:

OKRUTNA IGRA SUDBINE: Anđela i Ivana su LIČILE KAO DA SU SESTRE, munja ih je pogodila i oduzela im živote U ISTOM TRENUTKU!

- Zasvetlelo je dva puta. Samo par trenutaka nakon toga, prolaznica je zaustavila auto pored te lipe, gde su se našle devojčice i viknula: "Upomoć!" Kada sam prišao, video sam ih kako leže. Uspeli su da ih transportuju autom do Hitne pomoći.

OVO SU DVA ANĐELA KOJE JE UBILA MUNJA: Za Anđelom i Ivanom žali cela nacija! (VIDEO)

Iako su uložili natčovečanske napore da pomognu devojčicama, nisu uspeli. Anđela je na licu mesta podlegla povredama, a Ivana je preminula u bolnici u Kruševcu iako su joj dva sata ukazivali pomoć stručnjaci sa Internog odeljenja Opšte bolnice u Kruševcu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djosa

    27. jul 2016 | 08:52

    I samo neka mi neko kaze da je Bog dobar. on je zlo. A i oni koji mu se mole nisu puno bolji jer da hoce videti posledice njegova zla i zlobe mogu jer ih ima na sve strane. A na sve strane mu podigli crkve i dzamije i silne pare na to dali.

  • XYXY

    27. jul 2016 | 09:00

    Od čitave armije bogomoljaca nikakve koristi nema. Zato: Živeo Tesla! Jedino se on i poneko još uspeo izboriti sa elektricitetom, munjama i gromovima.

  • komentar

    27. jul 2016 | 13:48

    Zalost...Sta reci prelijepe cure bile

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA