JUL 2016. BIO JE NAJKRVAVIJI U 21. VEKU I U SRBIJI I NA PLANETI: Evo kakvi su se sve užasi desili! (VIDEO)

U napadima je ubijeno 586 ljudi, a 2574 osobe su ranjene

  • 1

Za mesec jul 2016. godine slobodno možemo da kažemo da je jedan od najkrvavijih ikada što se tiče svetskih događaja, ali i onih koji su potresli Srbiju. Teroristički napadi, bombaši samoubice, serijske ubice... Napadi su se smenjivali jedan za drugim, a ceo svet je ostao šokiran i potresen!

U napadima je ubijeno 586 ljudi, a 2574 osobe su ranjene!

Teroristički napadi širom Evrope i sveta uvukli su strah u kosti mnogima, a neretko se pojavljuju spekulacije kako je moguć i Treći svetski rat. Francuska ne izlazi iz vanrednog stanja, postoje strepnje da je Britanija sledeća meta napada. I taman kad su svi zaključili da je Nemačka najsigiurnija zemlja, serija napada u krvavom julu su demantovali tu teoriju. S druge strane, ni Srbija nije bila pošteđena krvavog masakra ni silovanja. Ludilo se uvuklo u ceo svet.

Pogledajte video:

2. jul - Srbija, Žitište - KRVAVI MASAKR U ŽITIŠTU: U napadu iz automatskog oružja UBIJENO 5 LJUDI, RANJENO 22! (FOTO) (VIDEO)

3. jul - Irak, Bagdad - UBIJENO NAJMANJE 213 LJUDI: Nasmrtonosniji napad u istoriji Bagdada, krvava brojka i dalje raste (FOTO)

7. jul - Amerika, Dalas - PRIŠAO JE POLICAJCU S LEĐA I IZREŠETAO GA: Stravičan snimak pucnjave u Americi (VIDEO)

9. jul - Srbija, Vratarnica - ZADAVIO SAM JE GOLIM RUKAMA I UVIO U JORGAN: Jezivo priznanje MONSTRUMA IZ ZAJEČARA o ubistvu Dragane Stanković!

14. jul - Francuska, Nica - NAPAD U NICI: Kamion uleteo u masu, 80 MRTVIH, više od 100 povređenih, 42 u kritičnom stanju! (FOTO) (VIDEO)

15. jul - Turska - DAN POSLE PROPALOG PUČA U TURSKOJ: Narod na ulicama slavi Erdogana, sve po gradovima porazbijano! (FOTO)

18-24. jul - Nemačka - POLICIJA NA ULICAMA, GRAD BLOKIRAN: Opšta panika zbog eksplozije u restoranu u Nemačkoj (VIDEO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA