≫ 

VOZAČI, OPREZ: Pljuskovi otežavaju saobraćaj, evo gde će biti NAJGORE! (VIDEO)

Sporija vožnja biće potrebna na putevima u planinskim predelima, gde vozačima pored mokrih kolovoza česti odroni mogu dodatno otežavati bezbednu vožnju

  • 0

Jaka kiša, praćena grmljavinom, sigurno će u velikoj meri otežavati saobraćaj u pojedinim krajevima, upozorava Auto-moto savez Srbije (AMSS) i podseća da su meteorolozi najavili za danas nestabilne vremenske prilike i česte pljuskove.

OSETNO HLADNIJE: Narednih dana pljuskovi, grmljavine i olujni vetar

Sporija vožnja biće potrebna na putevima u planinskim predelima, gde vozačima pored mokrih kolovoza česti odroni mogu dodatno otežavati bezbednu vožnju, ukazuje AMSS.

 Iz tog saveza naglašavaju i da početak radne nedelje vozačima donosi umeren intenzitet saobraćaja, posle vikenda koji je obeležio duža zadržavanja na graničnim prelazima i naplatnim rampama.

Kada je reč o najavama i najaktuelnijim izmenama u saobraćaju, AMSS ističe da je sanirano klizište, a saobraćaj u potpunosti normalizovan na putu Perućac- Rasište.

Usled pokretanja klizišta Rošci, na državnom putu II B reda broj 355, na deonici Šiljkovica-Rošci, na snazi je izmena režima saobraćaja.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Saobraćaj se odvija jednom saobraćajnom trakom.

Saobraćaj je obustavljen na državnom putu II B reda broj 355, Gojna Gora-Čačak (Ljubić) u mestu Caganje, zbog obrušavanja dela trupa puta.

AMSS navodi, pozivajući se na podatke Uprave granične policije, da nema dužih čekanja od 30 minuta za putnički saobraćaj na graničnim prelazima.

Vreme zadžavanja na graničnim prelazima je relativno i vrlo često promeljivo, posebno u turističkoj sezoni u kojoj se nalazimo, dodaje AMSS.

Video o tome kako se pravi vremenska prognoza pogledajte ovde:

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA