SUDNJI DAN NA PUTEVIMA U SRBIJI: Policija vreba na svakom koraku, za jedan dan KAŽNJENO 1.500 VOZAČA!

- Kontrole će biti na svim putevima, ali prioritet jesu putevi gde je intenzivniji saobraćaj - rekao je Boban Milinković

  • 21

Zamenik načelnika Uprave saobraćajne policije Boban Milinković kaže da je u okviru međunarodne akcije kontrole brzine na putevima, tokom jednog dana sankcionisano 1.500 vozača koji su prekoračili dozvoljenu brzinu.

Evo na koje sve GENIJALNE NAČINE vozači u Srbiji IZBEGAVAJU POLICIJU, i niko ne može da ih kazni!

On je dodao da će se osim brzine na putevima intenzivnije kontrolisati i vezivanje sigurnosnih pojaseva, ali i alkoholisanost.

- Kontrole će biti na svim putevima, ali prioritet jesu putevi gde je intenzivniji saobraćaj - rekao je Milinković gostujući na RTS.

On je dodao da je smanjena bahata vožnja na putevima u Srbiji, da je ranije bilo godišnje oko 300 prekršaja, da je od početka godine bilo 80 prekršaja bahate vožnje.

Broj poginulih i povređenih u saobraćaju povećan je za pet odsto na putevima što, kako kaže, odgovara povećanjju obima saobraćaja od nekih pet odsto na našim saobraćajnicama.

U okviru međunariodne akcije kontrole na evropdskim putevima do kraja mneseca i vozači u Srbiji biće strože kontrolisani, a kontrolisaće se brzina kretanja, ali i alkoholisanost i vezivanje sigurmnostnih pojaseva.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stojko

    24. avgust 2016 | 09:44

    Da stvarno kaznjavate za bahatu voznju, mene ne bi preticali kroz podvoznjak u Ruzveltovoj dva puta nedeljno.

  • Ja

    24. avgust 2016 | 09:43

    Pa naravno treba skupiti pare za sportiste

  • kuba

    24. avgust 2016 | 11:03

    Cisto reketiranje naroda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA