≫ 

SRBIJA NA NAJVEĆEM SAJMU U MOSKVI: Evo sa čime ćemo se predstaviti!

"World food Moscow" postoji već više od 20 godina i održava se na preko 56.000 metara kvadratnih u okviru sajamskog izložbenog prostora "Ekspocentar"

  • 3

Privredna komora Srbije objavila je da sa Razvojnom agencijom Srbije organizuje nastup srpskih privrednika u okviru nacionalnog štanda Srbije na međunarodnom sajmu prehrambene industrije u Moskvi.

Kako se navodi, nastup na međunarodnom sajmu omogućava izlagačima da predstave svoje proizvode i plasiraju ih na nova tržišta, kao i da pospeše postojeće i steknu nove poslovne kontakte.

Tradicionalno učešće srpskih kompanija na jednoj od najuglednijih međunarodnih izložbi prehrambenih proizvoda u svetu, direktno doprinosi kvalitetnijem pozicioniranju srpskih brendova i ukupnom izvozu.

"World food Moscow" je vodeći međunarodni sajam iz oblasti prehrambene industrije na tržištu Rusije i zemalja bivšeg Sovjetskog Saveza. Postoji već više od 20 godina i održava se na preko 56.000 metara kvadratnih u okviru sajamskog izložbenog prostora "Ekspocentar".

U 2015. godini sajam je posetilo oko 31.000 posetilaca iz 96 zemalja koji su imali priliku da se upoznaju sa proizvodnim programom više od 1.500 izlagača iz 62 zemlje sveta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M i LOS

    12. septembar 2016 | 17:23

    A , CIME MI TO MOZEMO DA SE PRESTAVIMO

  • Primus

    14. septembar 2016 | 11:46

    čime..predstavite se istim onim čime ste se predstavljali i u DEVETNAESTOM veku

  • hodač

    14. septembar 2016 | 12:54

    aha, evo i sa mudijade su poslali svoj glavni izložbeni exponat-'tigrove oraščiće'

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA