UDAR NA DILERE U NIŠU : Zaplenjeno sedam kilograma marihuane, AUTOMATSKA PUŠKA I MUNICIJA

Kako je saopštila niška Policijska uprava, između ostalih, uhapšen je i Nišlija M.D. (34) koji se tereti da je u svojoj vikendici u okolini Pirota uzgajao radi dalje prodaje marihuanu

  • 1

Opsežnom akcijom niške policije uhapšene su dve, a protiv jedne osobe podneta je krivična prijava u redovnom postupku zbog trgovine narkoticima i ilegalnog držanja oružja.

UHAPŠEN BRAT SESTARA DABOVIĆ: Pogledajte kako ga je privela policija sa 2.4 kilograma kokaina (VIDEO)

Kako je saopštila niška Policijska uprava, uhapšen je Nišlija M.D. (34) koji se tereti da je u svojoj vikendici u okolini Pirota uzgajao radi dalje prodaje marihuanu.  Prema navodima policije, kod njega su pronadjene stabljike marihuane ukupne težine 1.175 grama kao i 51.66 grama suve biljke spremne za distribuciju na tržište narkotika. Takodje, kod njega je pronadjena i vagica za razmeravanje narkotika.

Bratu sestara Dabović preti višegodišnja robija, ovo vreme će morati da provede u ZATVORSKOJ ĆELIJI!

Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER

Trgovina opojnim drogama na teret se stavlja i D.A. (41) iz okoline Ražnja ali će on osim za ovo krivično delo odgovarati i za neovlašćeno držanje oružja. Naime, kako je saopštila policija, na njegovom imanju otkriveno je 18 biljaka marihuane ukupne težine 3.300 grama ali je pretresom njegove kuće pronadjena je i automatska puška, 19 metaka kalibra 7.62 milimetara, 468 grama baruta, 703 grama sačme i 100 inicijalnih kapisli.

Obojici je odredjeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će sa krivičnom prijavom biti sprovedeni nadležnom tužilaštvu.

Zbog istog dela podneta je krivična prijava i protiv jednog četrdesetogodišnjaka iz okoline Merošine na čijem imanju pored porodične kuće je pronadjen zasad marihuane u ukupnoj težini od 2.525 grama kao i 10 grama suve biljke. Protiv njega je podneta krivična prijava u redovnom postupku Višem javnom tužilaštvu u Prokuplju.

(D.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ocajnono pero

    17. septembar 2016 | 09:57

    Javna je tajna da je Nis centar kriminala u Srbiji, a po Nisu se prica da ljudi iz zandarmerije vode glavnu rec. Niko vise neprica i nepita za ubijenog vlasnika menjacnice (bomba eksplodirala ispod kola) gdr su optuzeni neki zandarmi. Istrazivacko novinarstvo, gdr ste? Vi pisete o ubistvu pevacoce u nastavcima, a ovo niko vise ni da pomene.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA