MIGRANTI ODUSTALI OD PEŠAČENJA DO MAĐARSKE: Veći deo se vratio u Beograd

Manjina od njih 50-ak nastavilo je da pešači ka severu, ka Novom Sadu, u nadi da će bez problema preći granicu

  • 3

Veći deo migranata koji su se juče u znak protesta otisnuli na putovanje ka Mađarskoj, peške su stigli do Stare Pazove, odakle su se ipak vratili u Beograd.

MIGRANTI NAPRAVILI HAOS U BEOGRADU: Zaustavili saobraćaj, potukli se međusobno (FOTO) (VIDEO)

Manjina od njih 50-ak nastavilo je da pešači ka severu, ka Novom Sadu, u nadi da će bez problema preći granicu. Prema tvrdnjama nadležnih, reč je o Avganistancima koji se smatraju ekonomskim migrantima.

Kako je javio reporter N1 televizije, to je za njih bila "tačka raskola" jer je većina odlučila da se zbog umora i kiše vrati u prestonicu.

Da podsetimo, migranti su juče blokirali gradske ulice u blizini glavne autobuske stanice, a čak je došlo i do tuče kada su se dve grupe sukobile.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srpskibek

    5. oktobar 2016 | 12:07

    Ko ima pravo da u ovoj zemlji.orgija zakrcuje saobracaj i blokira puteve!??? Avganistanci!?????,,??...pa ako imaju pravo treba vlast jasno da kaze i izda "upute" kako da se ponasamo mi "domaci"

  • Nesa

    5. oktobar 2016 | 11:54

    Država mora malo bolje da kontroliše migrante i da im ne dozvoljava da se kreću kako oni hoće i gde hoće a kamoli da nam blokiraju saobraćaj kao što je to bio slučaj juče, trebali su izvesti policiju i vojsku da im skrenu pažnju na ponašanje da im takve gluposti ne padaju na pamet više.

  • sale71

    5. oktobar 2016 | 18:48

    Kriv je onaj ko ih je pustio,da bi se uvukao Merkelovoj!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA