≫ 

OVO JE MILOŠ, NA KOJEG SE SRUŠILA SMRTONOSNA CEV: Želeo je da se vrati u Novi Sad i nastavi školovanje (FOTO)

- Uskoro je nameravao da se vrati u Novi Sad, da nastavi školovanje i vidi porodicu - otkrili su njegovi prijatelji

  • 11

Student Miloš Grujić (24) iz Petrovca na Mlavi poginuo je 3. oktobra u Čikagu, kada se na njega sručila vodovodna cev sa kamiona kojim je upravljao za vreme programa "Work and travel" u SAD.

MILOŠ GRUJIĆ (24) POGINUO U ČIKAGU: Na studenta se sručile cevi sa kamiona!

Njegova tragična sudbina uznemirila je sve njegove prijatelje, koji su otkrili da je student Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje iz Novog Sada planirao da se posle tri godine u Americi vrati u otadžbinu.

- Uskoro je nameravao da se vrati u Novi Sad, da nastavi školovanje i vidi porodicu - otkrili su oni i naglasili da je Miloš bio divan prijatelj i pozitivan momak.

Foto: Facebook/Milos Grujić Foto: Facebook/Milos Grujić

Da podsetimo, nesrećni mladić radio je kao vozač kompanije “Delta Currier group” i svojim kamionom došao je do odredišta u Čikagu gde je trebalo da isporuči robu. Umesto toga, nekoliko cevi se otkačilo i sručilo na njega.

Hitna pomoć ga je brzo prevezla u bolnicu “St. Džejms”, ali je on preminuo od posledica unutrašnjeg krvarenja. Lokalne vlasti su odmah pokrenule istragu kako bi utvrdile kako je došlo do propusta u istovaru.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA