Srpski tinejdžeri SILOVALI devojčicu (14) u Nemačkoj! Polugolu je izbacili na ulicu i ostavili da UMRE OD HLADNOĆE

Denisu M. (14), Živoradu S. (17), Aleksandru N.K. (16) i Bošku P (21) sudilo se da su učestvovali u grupnom silovanju devojčice u Hamburgu. Devojčicu su napali 11. februara ove godine, posle proslave jednog rođendana. Silovali su je u stanu i zatim je polugolu izbacili u dvorište, gde je skoro umrla od hladnoće

  • 31

Grupa srpskih tinejdžera koja je u Nemačkoj silovala 14-godišnju devojčicu, nakon čega su je polugolu izbacili na ulicu, nije završila iza rešetaka.

Uhvatili su monstruma dok je klečao spuštenih pantalona, otkrili da je silovao devojčicu i sada žele njegovu smrt!

Trojici maloletnika i jednoj njihovoj drugarici izrečene su uslovne kazne, a u zatvor će morati samo jedan mladić koji je punoletan.

Denisu M. (14), Živoradu S. (17), Aleksandru N.K. (16) i Bošku P (21) sudilo se da su učestvovali u grupnom silovanju devojčice u Hamburgu. Kao vođa je označen Boško, koji je osuđen na četiri godine zatvora. Sva četvorica su u Nemačkoj boravili sa svojim porodicama kao migranti iz Srbije.

Devojčicu su napali 11. februara ove godine, posle proslave jednog rođendan. Silovali su je u jednom stanu i zatim je polugolu izbacili u dvorište, gde je skoro umrla od hladnoće.

Spasao ju je je meštanin koji ju je primetio u prolazu i pozvao hitnu pomoć, piše "Alo". On je ispričao da je devojčica u nesvesti ležala na hladnoći samo u donjem vešu i da je bila promrzla. Kada je primljena u bolnicu, temperatura joj je bila 35,4 stepena, pa je lečena od hipotermije.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Dvojici mladića, Bošku P. (21) i Aleksandru K. (16), nakon napada je određen pritvor, a Živorad S. (17) i Denis M. su zadržani u Centru za mlade, odakle je Denis pobegao, pa je nemačka policija u aprilu izdala poternicu za njim.

Sudija je izjavio da su tinejdžeri devojčicu tretirali kao objekat i je svestan da će javnost zbog prilično blage kazne reagovati.

- Možda će se javnosti ovo činiti kao blaga kazna, ali za maloletnike one moraju da se fokusiraju na obrazovanje, a ne na kažnjavanje - dodao je sudija i istakao da su optuženi u potpunosti priznali zločin i izrazili kajanje.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • victoria

    22. oktobar 2016 | 10:09

    Svi ovde komentari su blagi.Jasno jer su nasi. Da su napadaci sa Bliskog Istoka odmah bi svi zahtevali smrtnu kaznu. Za ovakvo brutalno silovanje i pokusaj ubistva da dobiju samo uslovnu? Radi se o psihopatama najgore vrste.

  • first

    22. oktobar 2016 | 09:48

    Trebalo bi ih, vaspitanja radi, pustiti u pravi zatvor bar na mesec dana da budu zatvorske "devojčice", e tada bi definitivno shvatili šta su uradili ovoj devojčici, sve ostalo su smešne uvredljive kazne..

  • Н.С.

    22. oktobar 2016 | 09:59

    Какво образовање? О чему овај судија? Да ли би се гађао тим небулозама да је дете његово? За такав ЗЛОЧИН, уништити девојчицу И ФИЗИЧКИ И ПСИХИЧКИ. САМО МАКСИМАЛНА казна па тамо нека се образују. Она никада више НЕЋЕ бити као пре. О њима се брине, а о њој? Каква ће она бити личност, жена, мајка? Ко о томе брине? СРАМОТА.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA