VOZAČI, VAŽNO OBAVEŠTENJE: Ovakvo je stanje na putevima Srbije, a JEDNU stvar NE SMETE da zaboravite!

AMS S savetuje vozačima oprezniju vožnju na deonicama gde su kolovozi mokri, ali i na putevima kroz stenske useke i klisure jer su po ovakvom vremenu odroni česti

  • 0

U Srbiji je saobraćaj večeras umerenog inteziteta, odvija se bez zastoja i posebnih obustava, bez dužih zadržavanja na naplatnim rampama.

MARIJA Z. VIŠE NE MOŽE DA ĆUTI: Došao je kući pijan, dohvatio je palicu i počeo da me udara po glavi i telu

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima, trenutno, nema dužih zadržavanja od 15-20 minuta.

AMS S savetuje vozačima oprezniju vožnju na deonicama gde su kolovozi mokri, ali i na putevima kroz stenske useke i klisure jer su po ovakvom vremenu odroni česti.

RAZLOGA ZA ZADOVOLJSTVO NA PRETEK: Smederevo sa 9 miliona stipendira srednjoškolce i studente (FOTO)

Od 1. novembra do 1. aprila vozila moraju biti opremljena sa sve četiri zimske gume, ako se zbog vremenskih uslova na kolovozu nalazi sneg, led ili poledica, podseća AMS S.

Dubina gazećeg sloja na pneumaticima za zimsku upotrebu ne sme biti manja od 4 mm. Ukoliko su vremenske prilike u toku zimske sezone takve da nema snega i leda na kolovozu, zimski pneumatici neće biti obavezni.

SMEDEREVO POMAŽE ĐAKE SA POSEBNIM POTREBAMA: Podrška za 17 učenika i osam škola (FOTO)

U pomenutom periodu, van naseljenog mesta, obavezno je posedovanje lanaca.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA