≫ 

Tunižanin napao srpske policajce na aerodromu, a onda su ovi prekoračili ovlašćenje (VIDEO)

Za ovaj incident se saznalo nakon što se video-snimak pojavio na Jutjubu

  • 60

Na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" 6. oktobra ove godine dogodio se sukob između policijskih službenika i tunižanskog državljanina I.F. koji se nasilnički ponašao, a koji je u Beograd doputovao iz Istanbula, rečeno nam je u policiji.

Naime, I.F. je u Beograd doputovao sa još jednom osobom, a pošto je postojala sumnja da boravak neće koristiti u nameravane svrhe, u skladu sa Zakonom o strancima, nije im dozvoljen ulazak u Republiku Srbiju, zbog čega su zadržani u tranzitnom delu aerodroma do povratka na početnu destinaciju.

Za vreme boravka u tranzitnim prostorijama, a posebno na dan povratka na početnu destinaciju, I.F. je odbijao ukrcavanje u avion, glasno negodovao, šutirao sto, stolice i druge predmete, bacao stvari i njima gađao policijske službenike.

Uz asistenciju policije I.F. je 9. oktobra 2016. godine ukrcan u avion i vraćen u Istanbul.

Izvršenim proverama i uvidom u sistem video-nadzora na aerodormu „Nikola Tesla“ utvrđeno je da su dva policijska službenika neprofesionalno postupala prema I.F, dok druga dvojica, koji su bili prisutni, nisu prijavili događaj. Protiv njih je pokrenut disiplinski postupak.

O događaju je obavešteno nadležno tužilaštvo kome je dostavljen izveštaj o utvrđenom činjeničnom stanju i preduzetim merama.

Za incident se saznalo nakon što se video-snimak pojavio na Jutjubu.

Pogledajte video (deo sa policajcima počinje na 0:56):

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djenka

    19. novembar 2016 | 15:22

    To milicijo samo tako,koja je to fora doci i tako se ponasati,kako mu je moglo i pasti na pamet da se nasilnicki ponasa u tudjoj zemlji. Putujem po svetu i gde god da dodjem osecam obavezu da postujem zakon te zemlje,a ovaj da je dosao u USA na prvo upozorenje da ne postupi u skladu sa zakonom popio bi metak. Nisam za nasilje ali goveda treba dovesti u red!

  • Stajic zoran

    19. novembar 2016 | 15:21

    Treba Polucajce odlikovat.Svi pisaju po Srbiji.Kakvo prekoracenje samo Pendrek bato

  • Bs kv

    19. novembar 2016 | 15:22

    Da nece u bioskop da ga vode? Dosla stoka protivpravno, ponasa se huliganski a policija kriva!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA