Policija je pratila sumnjivu "škodu" beogradskih tablica: Ništa nisu našli u prtljažniku, ali kada su pogledali sa strane, ZANEMELI SU! (FOTO)

Do paketa sa marihuanom se došlo pošto je sa zadnjeg branika demontirana ukrasna lajsna

  • 10

Carinici su 18. novembra 2016. godine zajedno sa novosadskom policijom sprečili pokušaj krijumčarenja skoro 7,5 kilograma marihuane.

KAO NA FILMU: Pogledajte munjevitu akciju srpske policije u kojoj je zaplenjena OGROMNA količina oružja (FOTO) (VIDEO)

Na zahtev za asistenciju PU Novi Sad, carinici iz Odeljenja za suzbijanje krijumčarenja izvršili su u službenoj garaži ove policijske uprave detaljan pregled automobila „Škoda Rapid“ beogradskih registarskih oznaka, zbog sumnje da se u automobilu nalazi krijumčarena roba. Pregled je izvršen u prisustvu vlasnika vozila 27-godišnjeg mladića iz Smedereva.

Foto: carina.rs Foto: carina.rs

Tom prilikom je iz fabričke šupljine zadnjeg branika zaplenjeno 13 paketa uvijenih u najlon kese sive boje, sa ukupno 7.385,64 grama marihuane. Do paketa sa marihuanom se došlo pošto je sa zadnjeg branika demontirana ukrasna lajsna.

Foto: carina.rs Foto: carina.rs

Putničko vozilo, drogu i mladića koji je pokušao krijumčarenje zadržala je policija.

Foto: carina.rs Foto: carina.rs

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zak

    21. novembar 2016 | 14:42

    Ljudi, povratite se od to soka i progovorite! Alooo, to je Skoda! Jel imala ukrasenu novogodisnju jelku na krovu? Zivo me interesuje kako prosecan auto jos u sivoj, neupadjivoj, boji vidis na semaforu i postane sumnjiv i onda jos da mu gledas pod branik...!? Kakav nepogresiv instinkt, kakve super moci!!! Ili je samo bila pomoc prijatelja, a... Ajde, nasi smo, kazite... :)

  • Мутимир

    21. novembar 2016 | 11:20

    И баш су занемели...??? Па јел им се повратио говор?

  • Matrix

    21. novembar 2016 | 12:19

    Sutra će da bude vest,da je policija primetila auto ...ovo je smešno,pa svako veče na splavoima možete naći 10 puta više ubitačnije droge

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA