Silovali su me policajci, sveštenici, sudije: Brutalna priča otete devojke šokirala svet

Karla Hasinto iz Meksika oteta je kada je imala samo 12 godina, a silovana je čak 43.000 puta

  • 13

Od prvog dana je morala da radi kao prostituka, a naredne 4 godine, osim silovanja njen život činile su i teške batine.

Ovaj grad u Srbiji je velika pijaca seksa: Devojke tuku, siluju i teraju da rade kao prostituke

Početak njene teške priče delovao je kao bajka.

Dok je stajala na autobuskoj stanici, prišao joj je dečak koji prodaje slatkiše na ulici. Dao joj je kolač i rekao da joj to šalje mladić koji stoji nekoliko metara dalje. Upoznala se sa svojim udvaračem, a, kako kaže, učinio joj se kao fin momak. Upoznali su se i razmenili brojeve.

Počeli su da se viđaju, a vezu je odobrila i njena majka. Karla je bila fascinirana njegovim bogatstvom, kolima i sjajem koji joj je on nudio.

- Kada sam videla taj skupoceni automobil nisam mogla da verujem svojim očima. Čak je ubedio moju majku da me pusti da me izvede. Kupovao mi je cipele, slatkiše, bio je pravi džentlmen. Posle nekoliko nedelja, sve se promenilo. Prisilio me je da počnem da se bavim prostitucijom - kaže Karla.

Ubrzo je za nju počeo horor ispunjen i batinama.

- Makroi su me tukli kablovima, lancima i štapovima. Bilo je ljudi koji su mi se smejali što sam plakala. Morala sam da žmurim da ne gledam šta mi rade - priča Karla i dodaje da je među nasilnicima bilo i sveštenika, sudija i policajaca koji su umesto da ih štite često i sami napadali.

Jednoga dana u hotel uletelo je tridesetak policajaca. Karla je mislila da je spasena.

- Mislila sam da je konačno kraj, ali horor se nastavio. Policajci su nas zatvorili u sobe, naterali nas da se skinemo gole i snimali nas kamerama. Pretili su da će snimke poslati našim porodicama ukoliko ne uradimo sve što kažu, a onda su nas silovali. Imala sam samo 13 godina, a bilo je i devojčica koje su tek napunile 10 - rekla je Karla.

Karla je radila od 10 ujutru do ponoći. Tokom zarobljeništva, rodila je devojčicu. Tada je imala 15 godina, a makro joj je uzeo bebu i zabranio joj da je viđa.

Spas je došao 2006. godine u vidu antiterorističke jedinice koja je razbila grupu makroa u kojoj su bili i njeni tlačitelji. Ona se danas bori protiv seksualnog ropstva.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Olja

    6. decembar 2016 | 23:38

    Crkli da Bog da..

  • psihoFamily

    7. decembar 2016 | 02:26

    Sa 12 godina joj majka odobrila vezu s momkom,a ni nos nije znala da obriše..!Majka sistem sve to treba u aps u Sibir..!

  • Pers

    7. decembar 2016 | 00:38

    Za 4 god : 43.000 × ......je matematicki nemuguce..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA