≫ 

Bizaran slučaj u Banjaluci: Pokojnik završio u POGREŠNOM SANDUKU

Incidentu je kumovalo gotovo identično prezime pokojnika, ali su zato adrese na kojima je trebalo da budu obavljene sahrane bile potpuno različite, jedna u Banjaluci, a druga u Bosanskoj Krupi

  • 7

Bizaran slučaj dogodio se danas u mrtvačnici Novog groblja u Banjaluci, kada je jedan pokojnik završio u pogrešnom sanduku.

NIŠLIJKA U ŠOKU: Došla je po telo supruga da bi ga sahranila, a zatekla je leš koji se RASPADAO (FOTO)

Svemu je kumovalo gotovo identično prezime pokojnika, ali su zato adrese na kojim je trebalo da budu obavljene sahrane bile potpuno različite. Jedna je u Banjaluci, a druga u Bosanskoj Krupi, piše Blic.

Prvo je u prostorije groblja došao mladić i usled zbunjenosti pogrešno identifikovao pokojnika, koji je odmah prebačen u sanduk i čekao da se odveze na mesto sahrane na području Banjaluke.

Ubrzo je u prostorije groblja došla porodica drugog pokojnika koji je trebalo da bude prevezen u Bosansku Krupu, a kada su ih uveli u mrtvačnicu njihova lica su se skamenila od šoka. Upitali su odmah:

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

- Gde je naš deda?!

Osoba koju su im pokazali nije bio njihov deda, već neko potpuno drugi.

Zahvaljujući prisebnosti zaposlenih ubrzo je slučaj rešen, jer je otvoren sanduk u kojem se pod drugim imenom nalazio njihov deda.

Direktor banjalučkog Gradskog groblja Nedeljko Milaković potvrdio je da je u prostorijama ove ustanove došlo do manjeg incidenta, ali je sve ubrzo rešeno bez posledica.

- Tačno je da je zbog zbunjenosti jednog mladića i sličnih prezimena pogrešno identitifkovan jedan od pokojnika, ali je situacija ubrzo rešena, jer se druga porodica koja je pokojnika vozila za Bosansku Krupu pojavila ubrzo - objasnio je Milaković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA