≫ 

Karić zagrmeo: Terali su Obrenovića, Pašića, Karića... To je srpska tragedija! (VIDEO)

- Zato ću konačno uspostaviti pravila tako da nikog ne mogu da oteraju. Živela Srbija! - rekao je Karić

  • 33

Bogoljub Karić se posle 11 godina vratio u Srbiju, gde se posle sletanja na beogradski aerodrom "Nikola Tesla" u društvu porodice, rođaka, prijatelja, ali i brojnih novinara uključio live sa svog mobilnog telefona na Fejsbuku.

Najteže suze danas: Majka plače dok Bogoljub kleči pored nje i ljubi joj ruku (FOTO)

On je sve vreme nadahnuto pričao iz autobusa koji ga je prevozio do carinske kontrole, a dotakao se političkih prilika, ekonomije, ali i bola zbog svog odsustva iz zemlje.

- Proterali su velikog knjaza Miloša Obrenovića, Slobodana Jovanovića, Nikolu Pašića. Sve se tera napolješto vredi! To je srpska tragedija. Zato ću konačno uspostaviti pravila tako da nikog ne mogu da oteraju. Živela Srbija! - rekao je Karić i ocenio da je njegov povratak velika sreća i pobeda pravde.

Otkrio je da je doneo i poklone, babuške, za srpske domaćine.

- Kupujemo meso od onih koji su nas bombardovali. Pa imamo valjda svoje srpske domaćine. Srbija pobeđuje, vi ste moji ja sam vaš! Napravićemo ekonomsku snagu u Srbiji! Ne trebaju mi ni kola, ni avioni, sve sam za ovih 45 godina uspeoda obezbedim! Živela Srbija, Živela! Vidiš kako je to lepa zemlja, ona je najlepša. Uvek se voli svoj grad. Nemojte da vas političari lažu i varaju, svaka naša domaćica je pametnija od političara - zaključio je on i naglasio da još nije vreme da se govori o drugim stvarima, kao što su fabrike, nekadašnji giganti, na koje su, kako je dodao, stavili lance i katance!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zora

    30. decembar 2016 | 14:27

    Begunac se vratio i umesto da ćuti odmah deli lekcije. Jadni smo kada para vrti gde burgija neće. Ipak je Milanka završila pos'o

  • Profa

    30. decembar 2016 | 15:03

    Sramota s kime se ovaj lopov uporedjuje!

  • živorad

    30. decembar 2016 | 14:35

    Kakav je ovo cirkus! Stidi se Srbijo! Budući predsednik Srbije, u režiji SNS-a!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA